• Extrém party smink tippek

    Szilveszter a sminkesek Kánaánja, amikor szárnyalhat a képzelet: strasszköves száj, extrém műszempillák és sminkek… Ilyenkor mindannyian merészebbek és bevállalósabbak vagyunk, amikor előszeretettel viselünk nem hétköznapi sminkeket.
     
    Szilveszter napján minden nő szeretné jól érezni magát a bőrében, mindenki szeretne gyönyörű sminkben tündökölni. Ez az a nap, amikor elszabadulhat a fantáziánk, az év utolsó napja az az ünnep, amikor bármit lehet! Erős? Fekete? Csillogó? Fényes? Strasszköves? Igen! Persze a jóízlés határán belül. A Szilveszter.hu sminkese, Bartos Kata megosztott velünk néhány sminktippet, valamint elmondta nekünk, hogy hogyan készítsünk extrém szilveszteri sminkeket. 
     
    Extrém sminkek szilveszterre
      

    Csillámporos szemhéj

    Ezen a napon a bátraké a szerencse, aki mer az biztosan a buli fénypontja lesz. Csillámokat akár már testünkre is szórhatunk, ha igazán szeretjük a szilveszteri csillogást, mondjuk ne csodálkozzunk, ha testünkön tele csillámmal messziről kikerülnek minket az emberek (főleg a párjukat otthon hagyó férfiak).
     
    Amire szükségünk lesz ahhoz, hogy csilli-villi szilveszteri sminket készítsünk magunknak, az egy csillámragasztó (pl Kryolan), némi csillámpor, vagy mini flitter. A csillámpor felvitele előtt bekenjük a speciális ragasztóval a szemhéjunkat, majd egy fülpiszkáló segítségével belenyomjuk a csillámport a felkent ragasztóba. Vigyázzunk, a szemünket addig ne nyissuk ki, amíg a csillámot nem szórtuk rá a ragasztóra. Fontos, hogy ne válasszunk túl nagy flittert, mert az esetleg szúrhatja a szemhéjunkat.
     

    Strasszköves smink

    Igazán egyedi és különleges sminkeket készíthetünk, ha a szilveszteri makeup-ot strasszkövekkel díszítjük. Strasszkövet nemcsak a körmünkre, hanem akár a szemhéjunkra és a szánkra is tehetünk.
    A strasszköves sminkhez mindösszesen egy jobb minőségű műszempillaragasztóra, strasszkőre, fogpiszkálóra és némi kitartásra lesz szükségünk.
     

    Strasszkő szemre és szájra

    A smink elkészítése után helyezzünk ragasztópöttyöket oda, ahova a köveket szeretnénk felragasztani. Várjunk pár másodpercet, majd helyezzük a ragasztóba a strasszkövet fogpiszkáló segítségével és nyomjuk rá alaposan. A tartósabb eredmény érdekében sminkrögzítő spray-vel is rögzíthetjük az egész sminket.
     
    Strasszköves smink szilveszterre
       
    A csillogó szilveszteri sminkhez igazán jól mutat egy fekete miniruha, vagy akár színben passzoló flitteres top egy egyszerű farmerrel is. Bár már sok szín összefér sok színnel, azért mégis érdemes odafigyelni apróságokra, például aranyat arannyal ezüstöt ezüsttel.
     
    Szilveszter napján bátran lehet használni a fekete szemceruzát is, de oda kell figyelni arra, hogy kinek milyen az arckaraktere, szemformája, és nem utolsósorban személyisége. Mert a sminket viselni kell. Egy visszahúzódó lány biztosan kényelmetlenül érezné magát egy fekete füstös sminkben ezüst, egész szemhéjat beragyogó sminkkel, de ha lágyan használja a csillámot akkor visszafogottan, de mégis alkalmi sminkben fog átlépni az Új Esztendőbe.
     
    Extrém sminkek szilveszterre
      

    Extrém műszempillák 

    Szilveszterkor bátran viseljünk műszempillát, amiből igen nagy a választék. Én nagyon szeretem a tincses műszempillát, amelyet speciális ragasztóval egyenként (3-4 szál/db) kell a szempilla tövéhez illeszteni, és egy-két hétig nagyon szép marad. Ennek a típusnak van az 1 tincs/1 szál változata is, aminek felhelyezését inkább bízzuk szakemberre. 
     
    A soros műszempilla ezer és ezer fajtáját lehet fel lelni a boltokban, a strasszkövestől a tollasig minden megtalálható. Ezt a változatot szintén speciális ragasztóval kell felhelyezni a szemre, a méretre vágás után, a külső szemzugtól befelé haladva.
     
    Extrém műszempilla szilveszterre   
    Nagy divat lett a 3D és 4D műszempilla, mely akár egy hónapig is fent marad, súlytalan, és sokkal természetesebb mint az előzőleg említett társai. Hátránya, hogy csak szakember tudja felhelyezni.