• Szilveszteri hajhoroszkóp, avagy így viseld a hajad szilveszterkor!

    A csillagok állása jelentősen befolyásolja személyiségünket, amely pedig összhangba hozható a hajviseletünkkel. A horoszkópunk ugyanis nemcsak az egyéniségünket és a jellemünket határozza meg, hanem a külső megjelenésünket is.
     
    A megjelenés egyik legkifejezőbb eszköze a frizura. Nem csupán az aktuális divat befolyásolhatja a hajválasztásunkat, hanem a kedvünk, az időnk, de akár az önmagunkkal szembeni igényességünk is. Ha megtaláljuk a személyiségünkhöz passzoló hajat, akkor nemcsak a belső és külső egyensúlyt teremthetjük meg, hanem önbizalommal tölthetjük fel magunkat. Szilveszterkor különösen szükségünk van rá, hiszen a legtöbb nő hisz abban, hogy szilveszterkor találja meg a nagy őt, és egy sikeresebb, boldogabb újév elé nézhet.
     
    Szilveszteri hajhoroszkóp - Így viseld a hajadat szilveszterkor
     
    Az alábbiakban megtudhatjuk, hogy személyiségünkhöz milyen hajviselet passzol. Készítsük szilveszteri frizuránkat a horoszkópunknak megfelelően, hogy még magabiztosabbak, szexisebbek és kiegyensúlyozottabbak legyünk a szilveszteri bulizás közben is.
     
    Kos
    A kosok éppúgy, mint az életükben, a frizuraválasztásban is igen nehéz jellemek. Mindig tudják, mit akarnak, igazi célratörő egyéniségek. Gyakran olyan ötletekkel rukkolnak elő, amelyek nem valósíthatók meg egy lépésben. Sokszor még a fodrászok sem tudják követni: egyik nap vörös dívák szeretnének lenni, másnap pedig már szőke ciklonként akarnak lecsapni. Nem ritka az sem, hogy a fodrászszékben gondolják meg magukat és kérik az ellenkezőjét az előzetes tervüknek. Szeretik és igénylik a változatosságot, ami a hajukra is jellemző. A kosok dús és vastag szálú hajjal büszkélkedhetnek, jól állnak nekik a vöröses árnyalatok.
     
    Bika
    A bika jegy szülöttei az egyszerűbb jellemek közé tartoznak. Mindig ugyanazt a frizurát kérik, így nem okoznak fejtörést a fodrászuknak sem. Nem szeretik a változatosságot, éppen ezért nem kísérletezgetnek új hajtípus kipróbálásával, inkább a jól bevált mellett döntenek. Az egyszerűséget kedveli, ideális számukra a hosszú, egyenes fazon. Kényelmes típus, nem kedveli a különleges kiegészítőket sem.
     
    Ikrek
    Az ikrek a legmozgékonyabb jegyek közé tartoznak. Szeretnek ismerkedni, beszélgetni, folyamatos mozgásban vannak. Állandó változás az életük, sajnálnak időt fordítani bonyolult és hosszadalmas hajak elkészítésére. Az egyszerű és sportos fazonokat kedvelik, amelyek nem igényelnek túlzott gondoskodást. Nem szeretnek órákat állni a tükör előtt, csak összekócolják a hajukat és készen is vannak, amelyek mellesleg igen jól passzolnak a kissé szeleburdi jellemükhöz. Néha elképzelnek maguknak valami teljesen mást, de rövid fellángolás után inkább visszatérnek a jól bevált egyszerűséghez.
     
    Rák
    A rák szülöttek a legnőiesebb jegyekhez tartoznak. Igazi anyatigrisek, rendkívül családcentrikusak. Céljukat gyakran olyan eszközökkel érik el, hogy azt a környezetük észre sem veszik. Hajuk általában vékony és egyenes szálú, általában kerek arcformával párosítva. Jól állnak nekik a nőies, frufrus megoldások. Hajukkal folyton elégedetlenek, gyakran irigykednek a dús frizurákra. Sokféle hajat kipróbálnak, mire megtalálják az ideális megoldást. Sok időt töltenek hajuk elkészítésével: szeretik besütni, hogy többnek látszanak, de akár kézzel fonott virágkoszorúval is díszíteni. Kedvelik a romantikus hajviseleteket.
     
    Oroszlán
    Az oroszlán jegy szülöttei a legfeltűnőbb jelenségek közé tartoznak. Extravagancia és luxus jellemzi őket. Figyelemmel kísérik az aktuális trendeket, még a hajukat is aszerint viselik. Tartózkodnak a régimódi és divatjamúlt dolgoktól, mindig naprakészek és jól tájékozódottak. Az oroszlán szülöttek láttán mindig az az érzésünk, mintha most léptek volna ki egy szalonból. Sok időt fordítanak magukra, nem okoz nekik gondot órákig állni a tükör előtt. Imádják a kiegészítőket, tele van velük a fürdőszobájuk. Erős szálú és göndör – hullámos hajjal büszkélkedhetnek, minden egyes tincsük filmbeillően állnak a sok gondoskodásnak köszönhetően. Előnyben részesítik a vörös színt, hogy igazi dívának érezzék magukat.
     
    Szűz
    A Szüzek a legszerényebb jellemként ismertek. Nem szeretik a feltűnést, de mégis kedvelik a drága kiegészítőket és szépítőszereket. Igényességre és ápoltságra törekszenek, nagyobb hangsúlyt helyeznek a belső értékekre a külsőségekkel ellentétben. Éppen ezért az egyszerű és könnyen kezelhető, vállig érő frizurákat részesítik előnyben, leginkább a középbarna valamelyik árnyalatát.
     
    Mérleg
    A mérleg nők szintén a legnőiesebb és legvonzóbb jegyek közé tartoznak. Harmonikus, bájos ás nőies vonásokkal rendelkeznek. Nagy figyelmet fordítanak saját szépségükre, amelyet nemcsak hajviseletükben, hanem öltözködésükben is igyekeznek kinyilvánítani. Sok pénzt költenek a szépségre. A természetesség hívei, igyekeznek hajukat távol tartani mindenféle káros anyagoktól. Egyenes szálú hajukat általában természetesen kibontva, vagy lágy hullámokban hordják. A sötétszőke és a gesztenyebarna harmonizál a személyiségükkel.
     
    Skorpió
    A skorpiók a végletek emberei. Markáns személyiségek, erős akarattal rendelkeznek. Szeretik a karakteres színeket, mint például a vöröset és a zabolátlan hajviseletet. Megjelenésük túlfűtött, elvarázsolja az embereket. A legtöbb skorpiónak vadítóan hullámos a haja. Bárhogyan is hordják a frizurájukat, mindig vadítóak, életük során legalább egyszer pedig biztosan kipróbálják a fekete színt is. Szeretnek játszani és kísérletezni a hajukkal, a legkülönbözőbb végleteket sem restek kipróbálni, legyen szó akár fazonról, vagy színről.
     
    Nyilas
    Igazi hedonista típus, szereti élvezni az életet. Egy része a sznobizmus felé hajlik, ugyanakkor igazi emberbarát is. Szereti változtatni a külsejét, mégis inkább az egyszerűbb hajviseleteket részesíti előnyben. A nyilasok mindig késében vannak, így a hajukra sem fordítanak sok időt. A könnyen kivitelezhető, egyszerű fazonokat szereti. Érdemes olyan frizurát választaniuk, amelyet csak meg kell fésülni és már jól is áll.
     
    Bak
    Nagyon célratörők, összetartóak és fejlett diplomáciai érzékkel rendelkeznek. Szeretik a konzervatív, egyszerű és praktikus dolgokat, amelyek a külsőségben is jellemzőek rájuk. A bakok általában magasabb pozíciót töltenek be a munkájukban, ezért is kerülik az extravaganciát. Jól állnak nekik a szabályosra, már-már mértani pontossággal levágott hajak. Mottójuk a rendezettség.
     
    Vízöntő
    A vízöntők mindenből viccet csinálnak, ami a hajviseletükre is jellemző. Szerezi a meghökkentő hajakat, gyakran eltérő színekkel festetik be. Ha nem a meghökkentésre törekszik, akkor is igyekszik valami egyedit vinni a stílusába, legyen szó akár csak egyetlen kirívó színű tincsről. Szeret kísérletezgetni, nem riad vissza a legextrémebb trendektől sem. Igazi különc jellem.
     
    Halak
    A halak álomvilágban élnek. Királykisasszonyok és egyben naív jellemek is, akik folyton a fehér herceget keresik. Naívságuknak miatt jól állnak a visszafogott, kislányos frizurák: hajpántok, csattok, minden, ami diáklányos érzést kelt. Gyenge és tartás nélküli hajuk nehezen kezelhető, ezért a tépett fazonok szerencsésebbek nekik.