• Ünnepi smink áttekintő

    Igen, igen, itt van egy újabb december! Ebben a hónapban biztosan sűrűbben fogunk elmenni vacsorákra, céges rendezvényekre, bulikra és egyéb családi összejövetelekre, amihez természetesen egy tökéletes sminket kell készítenünk.
     
    Ezen a télen is a csillogó és fényes anagyok kerülnek előtérbe mind ruhákban, mind a smink vonatkozásában. A szezon fő színe az arany és fémes színek valamint ezek árnyalatai, valamint idén újra feltűnik a piros szín is.
     

    Fémes pigment és alumínium dekorlemez

    Szemünkre rakhatunk arany és fémes pigmentet, vagy használhatunk ultravékony alumínium dekorlemezt, amit különböző színekben vásárolhatunk: arany, bronz, ezüst és rusztikus színekben. Ezt használhatjuk körömre, és arcon lévő sminkre is. Kis ollóval fel tudjuk vágni a megfelelő nagyságra, és egy csipesszel meg tudjuk fogni, majd rögzíteni.
     

    Tus, tus, tus

    Az idei szezon sminkjeiben alapvetően megjelenik egy klasszikus, elegáns irányvonal. Egy szép tusvonal az egyszerű sminket is elegánssá képes tenni, és nem utolsó sorban széppé teszi arcunk tekintetét. Használhatunk ceruzát vagy tust (folyékony vagy gél tust), a hatás garantáltan nem marad el! Ha merészek akarunk lenni, akkor használhatunk akár élénk kék tust is.
     
    Inztenzív tusvonal
     
    Bátran nyújunk a barna színhez is, ceruzával húzzuk ki a szemünket, szemünk végénél enyhén satírozzuk el, kevés barna (és árnyalatai) szemhélypúderrel emeljük ki a satírozást és kész is!
     
    Ezen a télen is hódít a klasszikus füstös szem, és a drámai macskás szemek sem maradhatnak el!
     
    Füstös szemek

    Csak nőiesen

    Hölgyeim, ha piros rúzst teszünk fel, akkor a körmeinket is azonos színnel fessük ki!
     
    Maradjunk elegánsan nőiesek, és ne feledjük el, ruházatunkhoz passzoló sminket viseljünk! Óvakodjunk a túlzásoktól!
     
    Piros rúzs, piros körmök