• Őszi kalapmustra

    Legyen szó klasszikus darabról vagy egy üvegbúra hatású fejdíszről, mindegyikkel igazán divatossá válhatunk. Bár a kalap helyes viseléséről akadnak ellentétes vélemények, mégis találni egy közös pontot, méghozzá azt, hogy ez az egyik legtrendibb kiegészítő.
    ###ROADBLOCK1###
    Mivel ennyire megosztó téma lett az emberek körében, úgy gondoltuk, hogy mi is elhozunk nektek 5 szempontot, ami segít majd abban, hogy a legjobbat hozzátok ki a napi outfitból.
     

    SZEZONÁLIS

    Amikor feltesszük magunkban a kérdést a helyes kalapviselésről, akkor vegyük figyelembe az aktuális évszak jegyeit. A nemez illetve gyapjú anyagokból készülteket az őszi illetve téli időszakban ajánljuk, ami megóv a hidegtől, míg a szalmakalap tökéletes kiegészítője lehet a nyári hónapoknak.
    szezonális kalap


    TÖKÉLETES ILLESZKEDÉS

    Bár megannyi méretben találni már kalapokat, nagyon sokan ott tévednek, amikor nem a számukra megfelelőt választják. Mindig mérjétek le a fejetek körfogatát, így az online vásárlás sem fullad katasztrófába. Akkor tökéletes, ha nem túl nagy viszont nem is szorítja el a vérkeringésünket sem.
    Kalap méretezés


    HAJHOSSZ

    Egy testhez álló kalap a rövid illetve középhajú hölgyeknek áll jól, míg a széles karimájú a hosszú tincsekkel rendelkezőknek kedvez. Nyilván ezek csak szempontok, amelyeket nem kell készpénznek venni. Sokkal inkább fontosabb az, hogy a személyiségünk felszínre törjön, és néha felrúgjuk a szabályokat.
    Kalap hajhossz szerint


    SZÍNVÁLASZTÁS


    Ha csak azért szeretnétek egy kalapra szert tenni, hogy ti se maradjatok ki a sorból, akkor válasszatok egy semleges színt. Nyilván aranyszabály a klasszikus fekete beszerzése is, ami tökéletesen passzol minden összeállításhoz. Ha viszont többre is befektetnétek, akkor ne féljetek kísérletezni a színekkel. Próbáljátok ki az égett narancs, vagy a mélyvörös szín vibrálását.
    Kalapok szín szerint


    DÍSZÍTÉS

    Nem mindig kell „gyárilag” díszítettet választanunk, hiszen mi magunk is felturbózhatjuk némi aprósággal. Legyen az egy toll, egy bross, bőr vagy, akár gyöngy. A lehetőségek tárháza végtelen, így bárki szabadon engedheti fantáziáját.
    Kalap dísz