• Őszi lakásdekorációs tippek

    Ahogy egyre hűvösebb lesz az idő, mi egyre többet akarunk majd az otthon melegében begubózni és forró csokit szürcsölni egy vastag takaróban. Nem mindegy azonban, hogy milyen környezetben tesszük mindezt, jobban esik az embernek az otthon melege, ha mindig szép, évszaknak megfelelően dekorált a környezetünk.
     
    Minden évszaknak más és más szépsége van, próbáljuk meg ezeket a szépségeket becsempészni a lakásunkba is, így mindig tudunk kicsit újítani otthonunkon. Mutatunk pár lakásdekorációs ötletet Neked őszre:


    Befőttes üvegből mécses

    Az őszben talán a legszebbek a sárgás lehullt falevelek, amiket könnyedén becsempészhetünk otthonunkban. Vegyél elő egy befőttes üveget és egy kevés  dekor ragasztót, majd a legszebb leveleket egyesével ragaszd rá az üvegre, gyújts meg egy mécsest és kész is a hangulatos őszi dekorációd.  (Figyelj oda, hogy a falevelek ne legyenek még szárazak, mikor nekiállsz a ragasztásnak.)
    Őszi mécses


    Sárga és minden árnyalata

    Kinn már kezd szürke és komor lenni a táj, ezért próbálj meg a lakásodba egy kis színt vinni, használd ki az ősz adta sárgás árnyalatokat. Egy-két meleg színű díszpárna, vagy terítő rengeteg vidámságot hozhat az otthonodba.
    Őszi lakás dekoráció


    Fordított pohár

    Remek filléres lakásdekoráció a borospohár megfordítása. Tegyél a pohár alá apró tököket, tobozokat, vagy amit csak akarsz, a talpas pohár tetejére meg egy kis mécsest és kész is a szuper kreatív őszi asztaldísz.
    Boros pohár dekoráció


    Ajtódísz ősziesen

    Az első dolog, amit meglátsz amikor hazaérkezel az a bejárati ajtód, így fontos hogy azt se hagyd ki a dekorálásból. Készíts őszi hangulatú ajtódíszt, használj hozzá leveleket, bogyókat, tobozokat, egy a lényeg, minél élénkebb és színpompásabb annál jobb, szóval bátran a színekkel és elő a kreativitásoddal!
    Őszi ajtódísz###ROADBLOCK1###