• Extrém ruha szettek – avagy mit ne viseljünk szilveszterkor

    Extrém ruhák, cipők és kiegészítők, amelyeket garantáltan nem vennénk fel egy szilveszteri partyba.
     
    Szilveszter az év legkülönlegesebb estéje, amikor kicsit mindannyian megőrülünk. Parókákat, szerpentineket, színesebbnél színesebb és mókás kiegészítőket aggatunk magunkra, sípokkal és dudákkal űzzük el az óév minden búját és bánatát.
     
    Extrém ruhák szilveszterre
     
    Szilveszter a féktelen bulizások estéje, amelyre nőkként hajlamosak vagyunk nagyon sokat készülni. Már jó előre feltesszük magunknak a kérdést, hogy „mit vegyek fel szilveszterre”, ráadásul hajlamosak vagyunk hetekig keresni a megfelelő party ruhát, cipőt és kiegészítőt, napokig kutatni a megfelelő sminket.
     
    Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány extrém szilveszteri szettet, amelyet nemhogy nem ajánlatos, de garantáltan nem is viselnénk az év utolsó partyján.
     

    Extrém szilveszteri alkalmi ruhák

    Ha szilveszterkor elegáns helyre megyünk, akkor illik kiöltözni. Az alábbi alkalmi ruhákat azonban célszerű elkerülni az óév utolsó napján, csak inspirációként ajánljuk.
     

    Pávatollas alkalmi ruha

    2009 pávatollból készített alkalmi ruha, szigorúan csak szemgyönyörködtetésre. Nem éppen praktikus viselet egy szilveszteri bulin.
     
    Extrém szilveszteri ruhák 
     

    Alkalmi ruha szemeteszsákból

    Érdekes és egyben izgalmas kreáció, viselete azonban mégsem ajánlott. A nylonzsákból készült ruhaköltemény nem mindennapi látványt nyújtana, bélés hiányában azonban komoly egészségügyi problémákat okozna a hideg szilveszteri éjszakákon.
     
    Extrém szilveszteri ruhák 
     

    Gigantikus piros alkalmi ruha

    Láthatóan sok embert levett a lábáról a monumentális piros ruhaköltemény, amely toronymagasan viszi a pálmát az alkalmi ruhák között, szó szerint. A 3 méter magas ruhába egy lépcsőn keresztül lehet bebújni, szédülőseknek nem ajánlott.
     
     Extrém szilveszteri ruhák

     

    Extrém szilveszteri cipők, amiket a pasik tuttira utálni fognak

    Amennyiben szilveszterkor szeretnénk megismerni álmaink pasiját, még véletlenül se az alábbi topánkák valamelyikét viseljük.
     
    A luxus és a csillogás a cipődivatban is megjelenik szilveszterkor: minél fényesebb és egyedibb, annál ünnepiesebb. Fontos azonban a mértékletesség, ellenkező esetben megdöbbentő és sokkoló eredményt tapasztalhatunk.
     
     Extrém szilveszteri kiegészítők
     

    Extrém szilveszteri kiegészítők

    Mi nők imádjuk a kiegészítőket, szilveszterkor különösen. Megfelelő kiegészítőkkel egy sima hétköznapi ruhát is ünnepivé varázsolhatunk. Egy jó kalap, egy csinos táska, vagy nyaklánc könnyedén dobhatja fel unalmas öltözékünket.
     
    A szilveszteri hagyományok szerint malacot kell ennünk újévkor, mert akkor szerencsénk lesz az egész évben. Na de mi a helyzet, ha malacot viselünk magunkon a szilveszteri bulin? Az alábbi Louis Vuitton táska ténylegesen egy kutya, amelyen erőteljes malac vonásokat lehet felfedezni…
     
    Extrém szilveszteri kiegészítők
     
    A babonák azt is mondják, hogy éjfélkor mézzel kell bekenni az ajkunkat és úgy kell megcsókolni a párunkat, mert akkor az egész újévünk édes lesz. Ha csókolózni szeretnénk az évindító percekben, akkor mellőzük a Barbie szájakból készült nyakláncot. Amennyiben ezt viseljük, párunk garantáltan nem érez vágyat megcsókolni bennünket.
     
    Extrém szilveszteri kiegészítők