• Készíts egyedi adventi koszorút!

  Lassan itt az adventi időszak, amikor hétről hétre gyertyát gyújtunk és várjuk a Karácsonyt. Ha nem szeretnéd a boltban megvásárolni az adventi koszorúdat, akkor mutatunk pár kreatív ötletet, amivel otthon könnyedén elkészítheted.


  Ezüstözz

  Ezüst koszorú
  Gyönyörű karácsonyi hangulatot tudsz kölcsönözni pár őszi termésnek, ha egyszerűen csak lefújod őket egy kis ezüst festékkel. Vegyél egy alap koszorút, készülhet habból, szalmából, vagy bármiből. Első lépésként jelöld meg a gyertyák helyét, hogy a későbbiekben könnyebb dolgod legyen. Majd szedj össze néhány őszi termést, pl.: makkokat, tobozokat, gesztenyéket, diókat és egy ragasztópisztoly segítségével szépen ragaszd rá a koszorú alapra. Ha meg vagy, akkor vedd elő az ezüst festéket és alaposan fújd át a terméseket és az egész koszorút vele, majd ragaszd a gyertyákat a helyükre, ha szeretnéd, díszítsd egy masnival.


  Minimál stílusban!

  Gyertya koszorú
  Ha unod a szokványos adventi koszorúkat, akkor idén változtass! Hagyd a kerek koszorúformát és varázsolj adventi hangulatot csak a gyertyákkal.  Készíts elő egy tálat, amit fenyőágakkal, tobozokkal bélelj ki. Vegyél négy darab gyertyát és szükséged lesz még egy kevés strasszkőre is és némi ragasztóra. Óvatosan egy tá segítségével karcolj számokat a gyertyákba egytől négyig, majd ragaszd fel az előre megrajzold számokra a strasszköveket.


  Középre a gyertyákkal!

  Adventi koszorú
  Az emberek legtöbbször magán a koszorúra szokták elhelyezi a gyertyákat, azonban van, hogy jobban mutat a koszorún belül. Készíts egy adventi koszorút, akár termésekből, akár faágakból, vagy karácsonyi díszekből és vegyél különböző méretű gyertyákat, amiket a koszorú közepén helyezel el. Ez a megoldás akkor a legjobb, ha nincs kedved sokat szöszmötölni magával a koszorúval, hiszen a legjobban akkor mutat, ha maga a koszorú visszafogottabb. 
   
  ###ROADBLOCK1###