• Csípd ki magad! - Szilveszteri ruhák nőknek és férfiaknak

  Tudod már, mi lesz rajtad szilveszterkor? Még nem volt időd kitalálni? Íme, néhány szuper jó bulizós öltözködési tipp nőknek és férfiaknak egyaránt.
   
  A nagy karácsonyi rohanásban gyakran megfeledkezünk arról, hogy bizony a szilveszter is vészesen közeleg. Gyakran sajnos csak az utolsó pillanatokban jut időnk kitalálni, hogy mit vegyünk fel a nagybetűs bulinapon. Most a 2015/2016-os téli szezon legtrendibb bulizós öltözékei következnek, és persze a férfiakról sem feledkeztünk meg!
   
  Korábbi cikkünkben már beszámoltunk az idei év legőrültebb hacukáiról, most pedig a szilveszteri trendkalauzunk következik.
   
   

  Tippek nőknek

  Gondold át, hova készülsz

  Mielőtt magadra kapod a particuccot, érdemes átgondolni, hogy hova is mész – elegáns estélyi bálba, szilveszteri gálavacsorára esetleg egy csillárszaggató buliba? Először csekkold le az esemény meghívójában, hogy van-e előírt dress code, ha van, akkor mindenképp az alapján öltözz fel. Korábbi cikkből megtudhatod, hogy mit takarnak a különböző női és férfi dress code előírások.
   
  ###ROADBLOCK1###
   
  Bárhova is mész, mindig próbáld meg belőni az arany középutat. Nincs rosszabb, mint amikor nem mersz felállni az asztaltól a koszos tornacsuka miatt, de az sem kellemes, amikor azért nem ülsz le sehova, nehogy elszakadjon selyem ruhád.
   

  Csillogj, villogj, tündökölj!

  http://moda-fashion.biz/dress-for-new-years-eve-2014-2015/
  Szilveszter az a nap, amikor bátran lehetsz feltűnő. Engedd el a fantáziád, és vedd fel a legizgalmasabb, legdögösebb ruhád – bátran válogass a fémes fényű kiegészítők, illetve a csipke és a csillámos ruhákból.
   

  Villants hátat!

  Az utóbbi években jöttek be a hátvillantós mini-, illetve maxiruhák. Szerezz be egy alkalmihoz illő színes vagy csillámos darabot, és vágj neki az éjszakának.
   

  Állatminta és szőrme

  Jöhetnek az izgalmas állatmintás cuccok. Ha pedig van szőrméd vagy bundád, akkor mindenképp azt húzd magadra, egyrészt mert elegáns és trendi, másrészt mert jó meleg, és jól jöhet, ha a hidegben fogsz ácsorogni.
   

  Vesd be a kis feketét!

  Vannak bizony olyan helyek, amik komolyabb megjelentés követelnek meg, még szilveszterkor is. Ideális megoldás az ilyen alkalmakra a kis fekete ruha, amit szinte bármivel kombinálhatsz – ízléses kiegészítőkkel, egy szép kabáttal, illetve elegáns összepasszoló cipővel és táskával.
   

  Kényelmes cipő

  Ugye nem akarod, hogy egy ugyan kecses, ám lábnyomorító tűsarkú rontsa el az estédet? Ha mégis ragaszkodsz a magas sarkúhoz akkor is legyen a táskádban egy váltás, kényelmes cipő!
   

  Öltözködési tippek férfiaknak

  A szilveszter nem csak a nőknek, de ugyanúgy a férfiaknak is remek alkalom az elegáns és divatos megjelenéshez.
   

  Laza elegancia

  Vedd elő az érdekesebb, eddig különleges alkalomra elrakott cuccokat a fiókból. Nyugodtan felvehetsz feltűnőbb, színesebb darabokat is. Ugyanakkor érdemes vigyázni a színekkel, ne légy túl harsány, ügyelj arra, hogy az árnyalatok és anyagok passzoljanak egymáshoz. Ha öltözéked kifinomultságot, intelligenciát és könnyedséget tükröz, biztosan nagy sikered lesz a szilveszteri buliban.
   

  Ne olvadj bele a tömegbe

  Szilveszterkor nyugodtan otthon maradhat a megszokott pulcsi farmer kombinációt, inkább öltözz fel különlegesen! Vegyél fel egy bármilyen árnyalatú szürke inget, vagy válaszd a merész tengerészkéket! Húzz magadra egy egyedi anyagból készült zakót, ami eleganciát kölcsönöz megjelenésednek.
   

  Gondolj a cipőre is!

  A férfiak öltözékének legfontosabb eleme bizony a cipő. Ha egy béna csukában toppansz be a szilveszteri buliban, az alááshatja megjelenésedet, és akár az egész estéd. Válassz szilveszterre az öltözékedhez illő trendi, elegáns és kényelmes cipőt.