• 5 házi sminktipp szilveszterre, amihez nem kell profinak lenned

    A pánik december 31-én reggel indul, amikor még mindig nem tudod, hogy végülis hol ünnepled az újévet. Nagyon nem mindegy, hiszen azt mondják, ahogyan töltöd a szilveszter estét, úgy fog alakulni a következő éved is. Ha igaz, ha nem, a kockázatot biztosan nem éri meg, szóval elő a legjobb ruháddal, és fogadd meg alábbi tanácsainkat, hogy fáradozás nélkül tündökölhess.
     

    1. Élénk szín + cellux

     
    Ez az a trend, amihez remekül felhasználhatod a karácsonyról megmaradt celluxot, és nem kell hozzá különösebb skill sem. Az alapozás után ragaszd egyszerűen a szemed sarkába, nagyjából 45 fokos szögbe az átlátszó ragasztószalagot, így a felette lévő részen könnyedén fogsz tudni tökéletesen egyenes vonalat húzni – ami természetesen egy feltűnő színben a legvagányabb.
     

    2. Pirosítót a szemre

     
    Nem kell elhinni mindent: a legtöbb sminkre igaz ugyanis, hogy bárhol, bárhogyan felhasználhatod az arcodon. Nem újdonság a rúzs pirosítóként való használata, idén viszont a szemfestéket lesz érdemes pirosítóval helyettesíteni, a laza és sikkes megjelenés érdekében. Természetesen minél csillogóbb a pirosítód, annál szebben mutat majd a szemeden is.
     

    3. Nude szemfesték kontúrként


    Biztos a te sminkpalettádban is ott figyel az a világos árnyalat, amit last-minute kontúrként tudsz használni az arcodon. A csontszínű szemfestékkel remekül hangsúlyozhatod arcod kiemelendő részeit, például az arccsont fölé, az orrod két oldalán, vagy a felső ajak felett.
     

    4. Fogkefével a telt ajkakért

     
    Ez az év sem telhetett el anélkül, hogy mindenki a tökéletes szépségre törekedett volna. 2017-ben ennek a bizonyos szépségideálnak igen fontos eleme lett a tökéletesen fehér fogsor – ám nem csak ez az, aminél jó hasznát veszed majd fogkefédnek. Ha benedvesíted ajkaid, és egy puha sörtéjű fogkefével kicsit átdörzsölöd őket, csodát fogsz látni. Telt, puha, rózsaszín ajkaid lesznek, sok-sok órán keresztül.
     

    5. Hajszárítóval a szempillákért

     
    Nem fogod elhinni, de ha 30 másodpercig melegíted szempillagöndörítődet – például a hajszárítóddal -, akkor még magasabb, még szexibb szempillákat láthatsz majd a tükörben. Fontos, hogy mielőtt nekiugrassz pilláidnak, teszteld le az ujjadon, hogy nem lett-e túl forró a göndörítőd, nehogy megégesd a szemed környékét. Ezek után már csak gyönyörködnöd kell.
     
    ###ROADBLOCK1###