• NYE 19 Budapest – az év legnagyobb klubszilvesztere a Liget Club-ban

     
    Idén is a Liget Club ad otthont Budapest legjobb szilveszteri bulijának. Immár 8. alkalommal kerül megrendezésre a New Years Eve party sorozat, ahol a legőrültebb és legszexibb módon búcsúztatjuk az évet.
     
    Évről évre csaknem 5000-en gyűlünk össze, hogy áttomboljuk magunkat az új évbe. A legillusztrisabb társaságra számíthatsz, ha idén velünk együtt töltöd az év utolsó estéjét. Csatlakozz idén Te is, és engedd, hogy elcsábítsunk a város legőrültebb szilveszteri bulijába!
     

    A Liget Club a nagyszabású bulik tökéletes színtere. Ami vár itt rád, az nem más, mint  15 Dj, akik egész este arról gondoskodnak, hogy a legjobb zenékre táncolhass.

    A táncosok, az egyedülálló hangzás, az extra vizuális látványelemek és a csodálatos környezet pedig felejthetetlen szórakozást biztosítanak minden vendégünknek!
     
    ###ROADBLOCK1###

    4 különböző arénában 4 féle zenei stílus keveredik az este során. A Dance, Disco, R’n’B, Retro, Radio Hits valamint a Nu Disco szerelmesei egyaránt áttáncolhatják magukat az új évbe a legjobb zenékre.

    A klubszilveszter az év legnagyobb partyja, ahol egészen különleges élményekben lehet részed. A legmodernebb hang-és fénytechnikával felszerelt arénában páratlan hangulat vár rátok.
    De ha nem akarjátok csak a tánctéren tölteni az estét, akkor szórakozzatok úgy, mint az igazi Playboyok!
     
    VIP belépőjegy
    VIP jegy megvásárlásával belépést biztosítunk elszeparált VIP termünkbe, valamint egy koktélra is a vendégeink vagytok az este során.
     
    VIP asztalfoglalás
    A VIP termekben lehetőséget biztosítunk asztalfoglalásra, ahol kipihenhetitek az este során magatokat, ha a tánctéren elfáradnátok. A VIP teremben foglalható asztalokhoz természetesen VIP kiszolgálás is jár, valamint soron kívüli belépés a Liget Clubba. Lehetőség van 2, 4 vagy akár 15 fős asztalt is foglalni korlátozott számban erre az estére. Az asztalfoglalás teljes ára lefogyasztható az este során a VIP szektorban található bárban.