• Őszi kabátmustra – az idei év legvadabb fazonjai

  Elérkezett a kabátszezon, ideje kicsit képbe kerülni, mik a legtrendibb fazonok az idén. Összegyűjtöttük, hogy mik az újdonságok, mi marad az előző évekről, és mit érdemes inkább a szekrény mélyén hagyni...
   
  ​###ROADBLOCK1###

  Hódít a kockás

  Visszatért a 80-as évek filmcsillagainak kedvenc divatja, megint trendik a négyzetek. Mindenféle fazonban és anyagban, csak az a lényeg, hogy kockás legyen.
   
   

  Menő a military

  A katonaminta már inkább a 90-es évek őrülete volt. Most nemcsak nadrágoknál, de kabátoknál, sőt táskáknál is visszaköszön a kackiás military stílus.
   
   

  Puha, mint a maci

  A plüss, avagy teddy bear stílus tavaly kúszott be a divatba. Az előnye, hogy nagyon puha és meleg. Ha bátor vagy, választhatsz harsányabb árnyalatot, például élénk pirosat vagy metál kéket.
   

   

  Tartja magát a farmer

  Mert ugye sosem megy ki a divatból... A tervezők most annyit csavartak a dolgon, hogy behozták a szuper bő, a szagatott, illetve a fehér darabokat.
   
   

   

  Berobbant a bomber

  Egyre több színben és anyagban megtalálod. Az enyhébb őszi időben ideális választás, a nagy hidegekre viszont már nem ajánljuk...
   

   

  Pukkaszt a pufi

  Dübörög a 90-es évek nagy slágere, a pufidzseki. Van, aki imádja, mást a világból is ki lehetne kergetni vele. Egy biztos: fagyálló, télbiztos választás...
   
   

  Vagányan a ballonban

  Még mindig dívnak ezek a szép és sikkes darabok. Egy sportcipővel vagy övtáskával viszont vagánnyá, mindennapivá varázsolhatod a szettet.
   
   

   

  Szőrözni ér!

  Bár egyre több sztár ítéli el az állatkínzást, még mindig sokan jelennek meg a vörös szőnyegen szőrmében. Ha tetszik a stílus, de (joggal) viszolyogsz az állatgyilkosságtól, válassz műszőrmét!