• Megnyitott a Műjég és több szabadtéri koripálya!

    Idén is számos korcsolyázási lehetőség közül választhatunk városszerte. Nagy örömünkre a választék évről évre bővül, ráadásul a szabadtéri helyek között ingyenes pályákat is találni. A korcsolyázás nemcsak szuper sport, de nagyszerű randilehetőség is – a közös csetlés-botlás, forralt bor közelebb hozza az ismerkedőket!
     
    ###ROADBLOCK1###
     

    Városligeti Műjégpálya

    Nem véletlenül a kedvencünk a Műjég, mely a legrégebbi mesterséges korcsolyapálya Budapesten, a XIX. század végén nyitott meg. És még ma is hordozza a patinás, békebeli hangulatot. A városligeti korcsolyapálya azért is népszerű a turisták körében, mert Európa legnagyobb területű szabadtéri jégpályája.
     
    Nyitás: November 20.
    Ár: 1000–2000 Ft
     

    Műjég a Bálnánál

    Nemsokára nyit a Budapest Bálnánál található jégpálya, mely várhatóan egészen február végéig várja a csúszkálókat. Ez a legnagyibb ingyenes szabadtéri műjégpálya, ráadásul a Duna és Gellért-hegy panorámája különleges, romantikus hangulatot teremt a helynek. Ideális randihelyszín!
     
    Nyitás: december 6.
    Ár: ingyenes
     

    Jégplacc a Bazilikánál

    A népszerű adventi vásár közepén idén is megtaláljuk a gyönyörű fényárban úszó koripályát. Bár a jégplaccot csak 14 év alatti gyerekek használhatják, így is nagyszerű atmoszférát varázsol a térnek. Ráadásul hétvégénként korcsolyaoktatásban is részt vehetnek a gyerkőcök.
     
    Nyitás: november 22.
    Ár: ingyenes
    Részletek:
     

    Intermezzo Ice Terrace

    Ismét megnyitott a Hotel President Budapest tetőteraszán található jégpálya, ahonnan csodálatos kilátás terül elénk a városra. Ha elfáradnánk a köröket róva, a szabadtéri fűtőtesteknek köszönhetően kiülhetünk a teraszon egy finom italra is.
     
    Nyitás: november 18.
    Ár: 2500 Ft
     

    Csuszkálás az óbudai Fő téren

    Az óbudai koripálya a téren található adventi vásárhoz kapcsolódik, és a tervek szerint februárig használhatják a korcsolyázók. Itt is lesz oktatás szombatonként, emellett korcsolyabérlésre is lehetőség nyílik.
     
    Nyitás: november 30.
    Ár: ingyenes
     

    Koripálya a MÜPA-nál

    Idén sem maradhat el a MÜPA téli rendezvénysorozata, a Kultúr Kültér, ahol a koncertek és újcirkuszi előadások mellett december elejétől egy közel 350 négyzetméteres jégpálya várja a látogatókat. A épület egyedi fényfestése pedig még különlegesebbé varázsolja a téli estéket.
     
    Nyitás: december 1.
    Ár: ingyenes
     
    Forrás: