• Los Angelesben partizhatunk, és kosármeccset is nézhetünk

    Los Angeles, a lehetőségek városa. Aki még soha nem járt ebben a városban, bizonyára elveszettnek érzi majd egy kicsit magát. Hogy miért? Itt először a hatalmas távolságokat kell megszokni. Gyalog soha ne induljunk útnak, ellenben taxival bárhová eljuthatunk, akár még szilveszterkor is. Los Angelesben nem lehet unatkozni, különösen igaz ez az év utolsó napjára, amikor is a város megannyi pontján rengeteg programot szerveznek. Akár fiatal vagy, akár idősebb, akár családos, akár komoly kapcsolatban, vagy szingliként élsz, mindenkinek nyújt ez a város valamilyen élményt.
     
     
    Szilveszter szállodában vagy étteremben
    Ezeken a helyeken nem csak remek szilveszteri vacsorával, de fantasztikus rendezvényekkel is kedveskednek a kedves vendégeknek és természetesen, még a tűzijátékot is megcsodálhatod. A Los Angeles belvárosában magasodó Ritz Carlton 24. emeletén élvezheted az óév utolsó napját. Élő zene kíséretében akár hatfogásos menüt is kóstolgathatsz. Vacsora után a vendégeket a Midnight Lounge-ba kísérik, ahol nem csak fenséges desszerteket szolgálnak fel, hanem alkoholos és alkoholmentes italokat is.

    A szilvesztert a Dream Hollywoodban is töltheted, ahol üdvözlő koktéllal várják a vendégeket. Az egész épületben szilveszteri hangulat uralkodik, többek között az Avenue bárban, vagy a Luchini Pizzeria & Bar-ban, amely nem csak az éjféli visszaszámlálást, hanem ingyenes pizzafogyasztást is kínál.
     
    ###ROADBLOCK1###

    Los Angeles - Grand Park
    A Grand Park egy olyan hely Los Angelesben, amelyet bárki élvezhet. Minden évben 3D-s vetítéseket szerveznek, de vannak itt még fotófülkék, büfékocsik és természetesen, az éjféli tűzijáték sem maradhat el egyetlen évben sem. Itt minden évben ingyenes, úgynevezett „józan partit” szerveznek, azaz nem lehet alkoholt fogyasztani és alkoholt kapni. A belvárosban található Grand Park nagy népszerűségnek örvend. A hangulatot nem az alkohol, hanem az élőzene biztosítja.

    Az Union Station és Prohibition party
    Ez a szilveszteri buli sokak kedvence, merthogy az 1920-as éveket idézi. Nem csak ebben, vagyis a húszas évekbeli a stílusban kell felöltözni, de még a tánc és az élőzene is ezeket az éveket idézi, hiszen elősorban a jazz dominál. Az élő jazz mellett, világhírű DJ-k, all-inclusive prémium bár, és burleszk táncosok pörgetik fel az embereket.

    Los Angeles és a sport
    Amennyiben Los Angelesben jársz, akkor elképzelhető, hogy Los Angeles Lakers rajongó vagy. A Los Angeles Lakers nem csupán Los Angeles, hanem a világ legismertebb profi kosárlabdacsapata, a sportfogadás online szerint.  A Lakers csapata tizenhatszoros bajnoknak számít, és a 2008-2009, illetve a 2009 és 2010-es szezon győztesei is egyben.  2009-ben az NBA döntőjét az Orlando Magic ellen 4-1-re nyerték. A legtöbb rekordot 1972-ben szerezte a csapat, mégpedig 63 győzelemmel, a Bet365 alternatív link adatai alapján.
     
    A Lakers csapatának sportruházatában a lila, a fehér és az aranyszín dominál. 2019-ben a Forbes Magazin, a Los Angeles Lakerst, az NBA legdrágább kosárlabdacsapatának titulálta. A csapatot Showtime-nak nevezték az 1980-as években, köszönhető ez Magic Johnsonnak. A Los Angeles Lakers az NBA bajnoki címet összesen 16 alkalommal nyerte meg.