• Szilveszter? Irány Budapest!

    A szilveszteri buli alatt megtelnek a szórakozóhelyek, éttermek, bárok, hiszen ez az este az ünneplésről szól. Itt vannak egy csokorban a legjobb szilveszteri programok Budapesten!
     
    Szilveszteri programok
    A szilveszteri buli Budapest legmozgalmasabb éjszakája, amikor a város (és talán az ország) apraja-nagyja ellepi a várost egy hatalmas ünneplésre. Az év utolsó éjszakáján rengeteg program közül választhatunk, hogy hol és mivel szeretnénk tölteni az estét. Rengeteg helyszínen különféle szilveszteri programok közül válogathatunk, sőt akár keverhetjük is őket! Hajnalig tartó tánc egy Dunai sétahajós éjfél köszöntés után? Ugye, hogy nem hangzik rosszul?! 
     
    A szilveszter Budapest Belvárosában csupa szuper élményt tartogat, nézzük is a legjobbakat! 
     
     
    Szilveszteri buli
    Budapest szilveszter 2022 és 2023 fordulóján is sok izgalmas programmal vár! A szilveszteri buli apropóján klubok és diszkók hajnalig tartó zenés-táncos mulatsággal várják a vendégeket, sőt gyakran különleges ajánlatokkal is készülnek a reggelig tartó ereszd el a hajamat bulikra. A nagyobb klubokban több tánctéren, többféle zenei stílusra lehet mulatni, más helyeken pedig dedikált stílussal készülnek. 
     
    Legyen a kedvenced a retro, az elektronikus zene vagy a 2000-es évek slágerei, a budapesti szilveszteri programok között biztosan megtalálod a kedvenced!  
     
    Szilveszteri sétahajózás
    Tavaly is diszkóban töltöttétek a szilvesztert és idén valami még emlékezetesebbre vágytok? A szilveszteri sétahajózás a Dunán pont ilyen program! Lépj a fedélzetre 2022-ben és köss ki 2023-ban! 
     
    Persze, sétahajózás közben sem kell lemondanod a buliról, hiszen választhatsz akár romantikus hajóutat, akár party hajót retro DJ-kel. Egy biztos, a jó hangulat és a csodálatos panoráma garantált! 
     
     
    A hajók üzemeltetői a szilveszteri bulikra welcome drinkkel, svédasztalos vacsorával és külön éjféli menüvel készülnek a koccintás mellé. Ha tutira akarsz menni, érdemes minél hamarabb biztosítani a helyed, hiszen a jegyek gyorsan elfogynak! 
     
    Bármelyik programot is választod, az újévi programok Budapest belvárosában felejthetetlen szilveszteri emlékeket jelentenek majd! 
     
    ###ROADBLOCK1###