• 3 tipp az újév köszöntésére vízimádóknak

    Szilveszteri wellness

    A téli wellness talán az egyik legjobb dolog, amit magunknak adhatunk. A kinti mínuszok után alámerülni a forró termálvízben, kikapcsolódni a szaunában, majd az egész napot megkoronázni egy masszázzsal? Ki tud erre nemet mondani? Idén kerüld el a szilveszteri pörgést és csobbanj egyet Magyarország legjobb fürdőiben!
     
     
     
    Az ország leghíresebb termálfürdői mellett a hotelekben is szinte már elvárás, hogy legyen wellness részleg, ahol a gyerekek és a felnőttek egyaránt feltöltődhetnek. A szilveszteri wellness élmény garantált kikapcsolódás lesz a karácsonyi sürgés-forgás után az egész családnak. Sok szálloda, a wellness szolgáltatások mellett szilveszteri programokkal is készül. Zenés-táncos esttel, különleges menüvel és egyéb programokkal várják a feltöltődni vágyókat.
     
    Szilveszteri sétahajózás

    Pattanj fel egy sétahajóra és köszöntsd 2023-at a Dunán! Mire számíthatsz? Ínycsiklandó ételekre, korlátlan italfogyasztásra, fergeteges bulira, a szilveszteri fotókhoz pedig a lélegzetelállító dunai panoráma szolgáltatja a hátteret! 

    Akár romantikus programot keresel a pároddal kettesben, akár egy hangos bulira vágysz, a szilveszteri sétahajózás garantáltan különleges program lesz az óév búcsúztatására. Ami biztos, hogy még az éjféli lencse is finomabb a Dunán, mint bárhol máshol!
     
    Szilveszteri éjszakai fürdőzés

    Sokaknak a szilveszter éjszakai fürdőzés nélkül már-már elképzelhetetlen! Egyszerre buli és feltöltődés, ami lehet romantikus páros program, de a barátokkal is választhatjátok a közös csobbanást.
     

    Az éjszakai fürdőzés hosszú évek óta népszerű program az országba látogató turisták számára is, hiszen egy olyan egyedülálló élmény, amit nagyon kevés helyen tapasztalhatnak meg a világon. Ezt az élményt élhetitek át ti is, ha az újév köszöntésére a szilveszteri fürdőzés programot választjátok és míg mások macskajajjal indítják 2023-at, ti kisimultan és feltöltődve várhatjátok a kalandokat, amiket az új év tartogat számotokra. 

    ###ROADBLOCK1###