• Szilveszter otthon vagy a városban?

    Budapesti szilveszteri programok

    A szilveszteri buli az év egyik legjobban várt eseménye, ezért nem árt jó előre megtervezni, hogy hol szeretnétek tölteni az estét. Szilveszter éjszakáján Budapest átváltozik egy nagy házibulivá, de érdemes körülnézni a szilveszteri programok kínálatában is. Az elektronikus zenei partyktól  a retro buliig várnak titeket Budapest legjobb buli helyszínei! 

    Ha nem egy tömött klubban szeretnéd tölteni az estét, hanem egy jót enni a legkedvesebb barátaiddal, gasztro élményeket is választhatsz az óévbúcsúra, legyen egy elegáns szilveszteri vacsora a vágyad, eszem-iszom és dínom-dánom vagy egy romantikus este a szerelmeddel.
     
    Szilveszteri koncertek

    Ha meguntad a mámoros szilveszter éjszakákat és idén visszafogottabban ünnepelnél, nézz rá a szilveszteri koncertek kínálatára is! Budapest legszebb épületei, az Operettszínház, a Zeneakadémia, a Vigadó adnak otthont évről évre a főváros legelegánsabb báljainak. Akkor sem kell csüggedni, ha szilveszterkor inkább egy házibuliba mennél koncert helyett, hiszen a két ünnep között is számos komolyzenei eseményt rendeznek, illetve az újévi programok Budapest belvárosában is kínálnak muzikális élményt. 
     
    Szilveszteri sétahajózás

    Balodon a Budai Vár, jobbodon a Parlament miközben pukkan az éjféli pezsgő? Szilveszteri sétahajózás közben a vízen, a budapesti Duna-part csodálatos kivilágítása mellett búcsúztathatod az évet.
    A buliról és a vacsoráról itt sem kell lemondanod, hiszen a programok között találsz romantikus gasztro élményt és órákig tartó táncos mulatságot is. Bármelyik szilveszteri program is áll közelebb a hangulatotokhoz, biztosan felejthetetlen élményben lesz részetek a Dunán ringatózva!
     
    Szilveszteri wellness

    Ha az egész éves pörgés után nem vágysz másra, mint egy év végi kényeztetésre, a szilveszteri wellness lesz a te programod! Magyarország gyógyvíz nagyhatalom, az egész ország telis tele van csodálatos élményfürdőkkel, wellness szállodákkal, amikben akár kettesben, akár családdal mindenki megtalálja a feltöltődés legjobb formáit. 
    Számtalan külföldi turista látogat ilyenkor a fővárosba, akik többek közt a Budapest New Year programjai közül tudnak szilveszteri programok közül válogatni.
    Szilveszterre a szállodák nagy része különleges ajánlatokkal, ínyenc fogásokkal készül, hogy igazi kikapcsolódással és pihenéssel tudjátok tölteni az év utolsó napjait. Ha van rá lehetőségetek, nevezzetek be egy masszázsra az igazi feltöltődés kedvéért! 
     
    Szilveszteri éjszakai fürdőzés

    Az éjszakai fürdőzés hosszú évek óta népszerű program a Budapestre látogató turisták körében és egyre elterjedtebb a hazai vendégek között is. A szilveszteri éjszakai fürdőzés tökéletes kombinációja a bulinak és a pihenésnek: szól a zene, folyik a pezsgő és diszkógömbök világítják meg a medencéket, a szaunában pedig gyorsan meg is szabadulhatunk a felgyülemlett toxinoktól, a gyógyvíz pedig igazi felfrissülés a testnek. A medencés szilveszteri buli Budapest egyedülálló programja, kár lenne kihagyni!

    Bármelyik program mellett is döntötök a szilveszteri programok Budapesten biztos, hogy egész évre feltöltő, felejthetetlen élményt nyújtanak majd, hiszen a szilveszter Budapest esszenciája! 

    ###ROADBLOCK1###