• Szilveszteri meglepetésnek Sörnaptár?

  A Beerporn.hu 2023-as Sörnaptára ráadásul az egész jövő éven végig kíséri a tulajdonosát!
  Szilveszterkor a bulizásé, a finom falatoké és kellemes italoké, sok esetben a különleges söröké a főszerep. Gyakran kerül az asztalra ilyenkor IPA, belga búzasör, gyümölcsös különlegesség, éjsötét stout vagy porter. Jövőre ezek a történetét is megismerheted egy sörnaptár segítségével, amely izgalmas, ipari környezetben készült fotókon, magával ragadó szövegekkel kísér végig a 2023-as éven, bemutatva a világ legérdekesebb sörtípusait.
   

  A sörkedvelők és a gasztronómia világa iránt érdeklődők számára mesés karácsonyi ajándék vagy szilveszteri meglepetés a Sörnaptár, amely csábító sörfotókkal és hónapról-hónapra fantasztikus, sörös történetekkel vár! A naptárban ezen kívül benne van minden sörös vonatkozású ünnep, és jár hozzá havonta egy egyedi szerkesztésű, online csomag, aktuális programajánlókkal és hírekkel.

  A kiadvány, vagyis a 330×480 mm méretű, exkluzív kivitelezésű naptár mellett tehát összesen 12, minden hónap elsején érkező, aktuális újdonságokat és kóstolási tippeket, sörös eseményeket és meghökkentő sörtörténeteket tartalmazó online csomag is a termék részét képezi.
  Ezzel a sörnaptárral a legjobb szilveszteri buli is feldobható! Pro tipp: szerezd be a naptárban található söröket, és kóstoljátok együtt őket az év végi bulin!
   
  2023-as sörnaptár az év vége nagy dobása!

  Nincs ma már olyan szilveszteri buli, ahol ne kerülne elő pár különleges, kisüzemi vagy craft sör! Akik szívesen fogyasztják ezeket az italokat, most egy stílusos karácsonyi vagy szilveszteri meglepetés formájában még jobban megismerhetik őket!

  A Beerporn.hu sörmagazin az ünnepi időszakra és már az újévre készülődve bemutatott egy 2023-as Sörnaptárat, amely izgalmas, ipari környezetben készült fotókon, magával ragadó szövegekkel kísér végig a 2023-as éven, bemutatva a világ legérdekesebb sörtípusait.

  A naptár készítői hónapok óta járják Budapest és az agglomeráció lepukkant ipartelepeit, hogy igazán autentikus, indusztriál hangulatú fotókat készíthessenek a kedvenc sörtípusaikról. „Másztunk be teljesen kiégett Mercedesbe, kuncsorogtunk éjjeli őröknél, hogy engedjenek be mindenféle gyárcsarnokokba, és kilométereket sétáltunk elhagyott iparvágányokon a megfelelő beállítást keresve. – írják a naptár bemutatójában.

  Autóroncsok közötti IPA-k, ipari daruk lábainál heverő stoutok és a világ legrozsdásabb lépcsőin egyensúlyozó búzasörök – ezt ígéri a Sörnaptár, amely a sörkedvelők és a gasztronómia világa iránt érdeklődők számára mesés karácsonyi ajándék vagy szilveszteri meglepetés lehet!

  Megvásárolható itt!
  ###ROADBLOCK1###