• Szállást szilveszterre, és olcsón? Nézd meg ezeket a SZÉP kártya elfogadóhelyeket


     SZÉP kártya elfogadóhely
     
    Sokan nem szeretik az év végi nagy szilveszteri bulikat, a zsúfolt, harsogó összejövetelek helyett inkább a kikapcsolódást választják távol az otthonuktól. Szinte nincs olyan ember, aki nem szeret valahova elutazni, de az év végén már sokunknak kérdéses, hogy mennyire terhelhetjük meg a családi kasszát egy-egy szállásfoglalással. Ha van SZÉP kártyátok, máris előnnyel kezdhetitek az óév búcsúztatásának a megszervezését, hiszen ezek a kártyák szálláshely-szolgáltatásra, vendéglátásra vagy rekreáció igénybevételére egyaránt felhasználhatók. Jellemző, hogy akiknek van SZÉP kártyájuk, ilyenkor, az év végén használják fel teljesen a rajta lévő keretet. Az ország számos pontján elfogadják fizetőeszközként ezeket a kártyákat, a szállások azonban ilyenkor rohamosan fogynak, így aki az év utolsó napját szeretné máshol tölteni, igyekeznie kell a foglalással.
     
    Szállás szilveszterre olcsón
     
    Azért, hogy a kapkodást és a felesleges köröket elkerüljétek, jó, ha az internetre bízzátok magatokat a szálláskeresés ügyében is. Számos szálláskereső portál áll a rendelkezésre, az olyan weboldalak, mint például a szallaskeres.hu jócskán megkönnyítik a szilveszteri szervezkedést. A portál az összes olyan szálláshelyet külön kiemeli, ahol SZÉP kártyával fizethettek. Így csak azt kell eldöntenetek, hogy az ország melyik pontján szeretnétek köszönteni az újévet.  

    A honlap a SZÉP kártyák kibocsájtó helye szerint is külön kategóriába sorolja a szálláshelyeket, így az OTP-s, MKB-s és K&H Szép kártyások külön-külön is rákereshetnek a nekik megfelelő szállásra.
    Ha már nem áll a rendelkezésetekre a teljes keretösszeg a SZÉP kártyán és figyelnetek kell a szállások áraira, ár szerint is sorrendbe rendezhetitek a szállásokat, így feketén-fehéren láthatjátok, hogy melyik szállás fér még bele a büdzsétekbe.
     
    Szállások szilveszterkor
     
    Az év utolsó napjára nem csak ti készültök, hanem a szálláshelyek is több mindent máshogy csinálnak, mint az év többi napján. A nagyobb szálláshelyek sokszor külön gála estekkel szórakoztatják a vendégeket, a zenés esti programokhoz minden szállóvendég csatlakozhat. Sokszor egyedi menüsorral készülnek, a hagyományos szilveszteri étkek mellett különleges fogások is az asztalra kerülnek. A wellness részleggel rendelkező szálláshelyek természetesen hosszított nyitvatartással, éjszakai élményfürdőzéssel, szaunaszeánszokkal, párosan igénybevehető frissítő wellness szolgáltatásokkal várják a vendégeket. Az újév első napja sem a megszokott módon szokott zajlani. Sok helyen meghosszabbítják a reggeli étkezés idejét, hogy mindenki kipihenten tudjon neki vágni a napnak és, hogy komótosan fogyaszthassa el az extra adag kávéját.

    Ahhoz, hogy az óév búcsúztatóját az otthonotoktól távol töltsétek, csak arra kell ügyelnetek, hogy ne az utolsó percben kezdjétek el a szálláshelyeket keresni, mert nagyon sok szálloda teltházasan működik az év utolsó napján. A kimondottan SZÉP kártyás szálláshelyekre pedig folyamatosan csapnak le, így időben kapjatok észbe és kezdjétek el keresni a megfelelő szállást!
    ###ROADBLOCK1###