• Dögös szilveszteri ruhák

    Ha szilveszterkor egy kis feltűnésre vágysz, akkor az alkalomhoz illően viselj bátran dögös party ruhát, légy az est fénypontja, csillogj, akár egy sztár.
     
    Szilveszterkor nyugodtan hordj csillogó és dögös ruhákat, hogy méltó módon köszönthesd az újévet. Egy szexi szilveszteri szettel nemcsak a fénypontba kerülhetsz, hanem akár álmaid lovagját is megismerheted. Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy milyen dögös party ruhát válassz szilveszterre.
     
    Dögös szilveszteri party ruhák
     

    Pompa és csillogás

    Szilveszterkor viselj bátran csillogó party szetteket. Az ünnepek közeledtével számtalan színben pompázó ruhadarabok közül válogathatsz a boltokban, így nem lesz nehéz megtalálnod a dögös szilveszteri party ruhádat. Haj és bőrszínedhez illően ideális választás lehet szilveszterre az arany, ezüst, vagy éppen kék színekben tündöklő ruhák, legyen az egy miniruha, short, blézer, vagy éppen táska.
     

    Szexi kis fekete

    Egy hagyományos kis fekete felturbózott változata ideális választás, ha szilveszterkor fényűzésre vágysz. A luxust, magabiztosságot és eleganciát sugárzó szettet válaszd bátran egy megkurtított, extra mini változatban. A még dögösebb és ellenállhatatlan hatás érdekében válassz a stílushoz illő ékszereket is. A díva hatás érdekében lakkozd a körmödet tűzpirosra, válassz hozzá színben passzoló rúzst is. Ne feledkezz meg a magassarkú cipőről sem, amely nemcsak optikailag nyújtja a lábadat, hanem remek kiegészítője lesz a dögös szilveszteri szettednek.
     
    Dögös szilveszteri party ruhák, kis fekete ruha
     

    Sejtelmes csipke

    Csipke ruhával egyszerre kelthetsz szexis és romantikus hatást. Ha egy elegánsabb partyba vagy hivatalos, válassz egy visszafogottabb csipkeberakásos darabot, de ha nagy pasivadászatra indulsz, akkor az átlátszó csipke felső igazán dögös szilveszteri party ruha lehet a számodra.
    Hangsúlyos kiegészítők
     
    Nemcsak a party ruhád segítségével lehetsz dögös, hanem kiegészítőkkel is. Szilveszterkor a hagyományos alkalmaktól eltérően jobban is kitűnhetsz a tömegből, az óévbúcsúztatáshoz bátran viselhetsz csillogósabb, hangsúlyosabb és extrémebb karkötőket, nyakláncokat, vagy éppen fülbevalókat is. Arra azonban ügyelj, hogy kiegészítők passzoljanak a ruhához is, nehogy aztán fura ízlésünkkel kerülj a figyelem középpontjába.
     

    Tudd viselni a ruhát

    Dögös nemcsak akkor lehetsz, ha mindent kiteszel a kirakatba. Egy szolidabb, karakteresebb és sejtelmesebb ruhával is egyből magadra szegezheted a figyelmet, a jó megjelenés alapja ugyanis a kisugárzás. Hiába veszel fel egy dögös ruhát szilveszterre, ha nem tudod viselni. Egy mélyen dekoltált ruha, egy felvágott szoknya, egy extra szűk miniruha meg is keserítheti az óévbúcsúztatást. Ha kényelmetlenül érzed magad benne, az a megjelenésedet is meglátszik. Csakis az viselj dögös party ruhát, ha méltó fellépéssel tudod azt képviselni.