• Szilveszteri koktélok

    Bellini 

    Bellini1 dl Prosecco
    2 cl őszibarack püré
    1 cl őszibarack likőr
    Elkészítés: az összetevőket keverőpohárban gyengéden keverd meg, majd szűrd át a pezsgőspohárba
    Díszítés: friss őszibarack szelet vagy Physalis
      

     

     

     

     

    Champagne CocktailChampagne Cocktail 

    1 dl száraz pezsgő
    kockacukor
    Angostura Bitter
    1 cl Cognac
    Elkészítés: egy Angosturával átitatott kockacukrot tégy a pezsgőspohárba, töltsd fel szárazpezsgővel, öntözd meg az ital tetejét Cognac-val, permetezd meg a narancshéj illó olajaival
      

     

     

     

    Cherry Blossom 

    Cherry Blossom 1 dl rosé pezsgő
    2 cl cseresznyevirág szirup
    friss gyümölcsök
    Elkészítés: az összetevőket töltsd jégre egy borospohárba, majd gyengéden keverd meg egy bárkanállal
      

     

     

     

     

     

    Kir Royale 

    Cherry Blossom 1 cl Créme de Cassis
    1 dl száraz pezsgő
    Elkészítés: az összetevőket töltsd hűtött pezsgős pohárba majd gyengéden keverd meg egy bárkanállal
    Díszítés: ribizli fürt 
     

     

     

     

     

     

    Mimosa 

    Mimosa½ frissen préselt narancslé
    ½ száraz pezsgő
    Elkészítés: az összetevőket töltsd hűtött pezsgőspohárba majd gyengéden keverd meg egy bárkanállal
    Díszítés: friss narancs cikk
      

     

     

     

     

     

    Paris-Paris 

    Paris-Paris 1 dl szárazpezsgő
    2 cl Chambord
    Elkészítés: az összetevőket töltsd hűtött pezsgőspohárba majd gyengéden keverd meg egy bárkanállal
    Díszítés: friss szeder, vagy bármilyen elegáns friss gyümölcsdísz
      

     

     

     

     

     

    Rosale 

    Rosale 1 cl Monin Rose szirup
    1 dl száraz pezsgő
    ehető rózsaszirmok
    elkészítés: a pezsgőspohár aljára tölts rózsaszirupot és óvatosan töltsd rá a pezsgőt, adj hozzá keverő pálcát
    díszítés: ehető rózsaszirmok