Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

divat címkéhez tartozó cikkek:
 • Popsira festett tök az idei Halloween-őrület – KÉPEK

  Alig 3 hét van hátra Halloweenig, így a nemzetközi divatmagazinok szétnéztek az instán, hogy lássák, mivel készülnek az emberek az idei ünnepre. Az eredmény több, mint meghökkentő.
   
  Olvasd tovább
 • 10 hipster étel, ami nem fog hiányozni 2017-ben

  2016 ételek tekintetében is rengeteg újdonsággal szolgált. Akadnak azonban olyan ételtrendek is, amiket emlékezés helyett inkább csak elfelejteni szeretnénk. Ezeket vesszük most sorra: következzen 10 olyan harapnivaló, ami miatt a 2016-os év - kajákat illetően - tényleg totális hulladék volt.
   
  Olvasd tovább
 • Kötelező darabok télre az internetről, olcsón

  Egy csinos kabát, kényelmes „szaladgálós” csizma és meleg sál. Ezek az alapdarabok senkinek sem hiányozhatnak a gardróbjából, hogy télen is csinosak maradjunk, mégse fagyjunk meg.  Most mutatunk pár olyan darabot, amit otthonról, a gép elől beszerezhetsz magadnak olcsón.
  Olvasd tovább
 • Esőálló divat tippek

  Minden nap úgy kelünk fel, hogy szeretnénk csinosan, divatosan elindulni otthonról, azonban van olyan, hogy az időjárásnak más tervei vannak aznapra és egy jó adag esővel próbál ellenszegülni a terveinknek.
  Olvasd tovább
 • Őszi kalapmustra


  Nem csak hasznos, de öltöztet és még a legszürkébb hétköznapokat is ragyogóvá varázsolja. A kalap, ami az idei szezon „must have” darabja, mindenki elvárásainak eleget tesz, hiszen a megannyi szín és forma ma már a legmerészebbeknek sem szabhat határt.
   
  Olvasd tovább
 • Mit vegyél fel az esti buliba?

  Unod már a tavalyi gönceidet? Sorra hajigálod ki ruháidat a szekrényből? Nem tudod, miben viríts az esti bulikban? Íme, egy ropogós trendkalauz az idei őszre.
  Olvasd tovább

Keresés