Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

tél címkéhez tartozó cikkek:
 • A régi karácsonyi Budapest képeken

  Nézd meg, milyen volt Budapest egyik legforgalmasabb bevásárló utcája egykor, fekete-fehérben. Fotók egykor és ma.
  Olvasd tovább
 • Az idei tél slágere a forralt cider – RECEPT

  Nincs is jobb egy finom forró italnál a hideg téli napokon. A hideg napok állandó sztárjai, a forralt bor és tea, mellé idén télen felzárkózik a forralt cider is. Fergeteges receptet ajánlunk.
  Olvasd tovább
 • Ezeket a gyümölcsöket edd, ha diétázol

  Mi imádjuk a gyümölcsöket önmagukban, télen pedig különösen szükségünk van rost- és tápanyagtartalmukra. Ha figyelsz az alakodra, és még a szezont is figyelembe veszed, akkor cikkünk segíteni fog az okos választásban!
  Olvasd tovább
 • Immunturbó csodanövények

  Éjjelente már mínuszok vannak, mindenki betegeskedik, ráadásul te is kimerületnek érzed magad. Mindenképpen segítened kell ilyenkor az immunrendszered, hogy a bacitámadások ellen hatékonyan tudjon védekezni. Rengeteg zöldség és fűszer áll novemberben is rendelkezésünkre, te pedig fillérekért megvásárolhatod a jótékony finomságokat, bárhol!
  Olvasd tovább
 • Segítsd az állatokat télen, szükségük van Rád is!

  Ahogy beköszöntenek a fagyok, úgy egyre nagyobb veszélynek vannak kitéve a körülöttünk élő állatok, kezdve azzal, hogy a téli hótakaró alatt a madarak nagyon nehezen találnak élelmet és folytatva azzal, hogy a kóbor kutyák és macskák a hidegben könnyen halálra fagyhatnak. Adunk pár tanácsot, amire mindenképpen figyelj oda a tél beköszöntével, hogy Te is tudatosan óvhasd állatainkat.
   
  Olvasd tovább
 • Téliesítsd otthonod, melegítő dekorációs tippek!

  Egyre hidegebbek lesznek az éjszakák és bizony fűtés ide, vagy oda, van, hogy úgy érünk haza, hogy teljesen át vagyunk fagyva és órákon keresztül nem tudunk „kiolvadni”. Mutatunk pár olyan dekorációs tippet, amitől könnyebben felolvadsz.
   
  Olvasd tovább
 • Kötelező darabok télre az internetről, olcsón

  Egy csinos kabát, kényelmes „szaladgálós” csizma és meleg sál. Ezek az alapdarabok senkinek sem hiányozhatnak a gardróbjából, hogy télen is csinosak maradjunk, mégse fagyjunk meg.  Most mutatunk pár olyan darabot, amit otthonról, a gép elől beszerezhetsz magadnak olcsón.
  Olvasd tovább

Keresés