Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Játssz és nyerj a Luxfunk Radióval!

  Játssz és nyerj a Luxfunk Radióval!
  A funky zene rajongóit csalogatja grandiózus szilveszter bulijára a 9 éve működő, fekete zenét, elsősorban funky, soul és Rnb dalokat sugárzó Luxfunk Radio! Idei óévbúcsúztatójukon feledhetetlennek ígérkező budapesti programot kínálnak svédasztalos vacsorával, élő soul & funky koncerttel, profi Luxfunk DJ-k szettjével, és éjfél utáni vacsorával. Játékukkal most te és partnered ingyenes is részesei lehettek ennek!
   
  A 2016-os szilveszter estéjén már érkezéskor libabőr groove fogadja a vendégeket: a Luxfunk Radio DJ csapatából 5vös László és DJ Koontz prezentálja a warmup sessiont. Hiszen sokkal jobb úgy elfogyasztani az első kör italokat és válogatni a szilveszteri svédasztal remek finomságai közül, ha közben kedvenc műfajunk, a fekete zene ritmusa lüktet. A vacsora után az estét élő soul és funky zenével nyitják: A Fonogram-díjra jelölt Jazzy-díjas énekesnő, dalszerző és szinkronszínésznő Csondor Kata és együttese, a The Soul Family lép a színpadra, és egy fantasztikus szilveszteri koncerttel fűtik fel a hangulatot.
   
  Részletes program ide kattinva>>
   
  A vacsorás belépőjegy ára 24.900 forint, de egy szerencsés zenerajongó ebből rögtön kettő is nyerhet! Azaz azok között, akik helyesen válaszolnak egy kérdésre a megadott határidőig, egy közel 50.000 forintos összértékű páros belépőjegyet sorsolunk ki a Luxfunk Funky Szilveszter 2016-os programjára!
   
  KÉRDÉS ÉS VÁLASZADÁS ITT:
   
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket