Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Szilveszteri vacsora és sétahajózás Budapesten


  Szerző: szilveszter.hu
  Tölthetjük december 31-ét a otthon bekuckózva, a barátoknál, egy menő étteremben vagy bulizhatunk hajnalig valamelyik szórakozóhelyen. De ha szeretnénk igazán emlékezetessé tenni, akkor egy a Duna vizén sikló panoráma kilátással rendelkező hajóval nem sok minden kelhet versenyre.  
   
  A Szilveszteribuli.hu weboldalán könnyedén válogathat a legjobb szilveszteri programok, köztük a legjobb szilveszteri sétahajós és vacsorás programok közül, melyekhez a SzilveszteriBuli.hu oldalán könnyedén és biztonságosan meg is vásárolhat. A jegy megvásárlásával a szilveszteri tervezés minden terhe lekerül a vállakról, hiszen a belépő tartalmazza az svédasztalos vacsorát és a korlátlan italfogyasztást, de természetesen a klasszikus éjféli svédasztalos menü sem marad el.

  Már az előételek között olyan különlegességek kerülnek majd a terítékre, amely után mindenki megnyalja mind a tíz ujját. A vacsora ezek után többféle főétellel és ízletes desszertekkel zárul. A svédasztalos vacsora mellett hajózás teljes időtartama alatt korlátlan italfogyasztás várja, ahol különféle hazai italok közül választhat. Aki pedig az alkoholmentes italoknál maradna, az többféle üdítővel, teával, kávéval vagy alkoholmentes sörrel csillapíthatja a szomját.  
   
  Jegyek kényelmesen, online
   
  Fontos megemlíteni, hogy nem csak egy rövid hajóútról beszélünk, hanem egész estés szórakozásról. A programnak helyszínt adó hajók 21:00 és 02:00 között kínálnak felejthetetlen élményeket a vendégeknek. A hajókra mindig előre egyeztetett kikötőben lehet felszállni és a hajózás is ugyanitt ér véget. Az este folyamán a szórakozás is garantált, a finom falatokat a tánctéren mozoghatják le a vendégek a 80-as, 90-es és 2000-es évek legnagyobb slágereire. Az újév a Duna közepén éri majd az ünneplőket, ahol túlzás nélkül mondható, hogy a legjobb kilátás nyílik a tűzijátékra a hajó fedélzetéről.   
  Jegyek kényelmesen, online
   
  Ne hagyd a jegyvásárlást az utolsó pillanatra, hiszen az Early Bird belépőkből már csak limitált mennyiségek elérhetőek.  Látogass el a SzilveszteriBuli.hu oldalára a legjobb hajós szilveszteri ajánlatokért.
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés