Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Szilveszteri svédasztalos vacsora és korlátlan prémium italfogyasztás a Király utcában


  • Vacsora, gálavacsora
  • Település
    Budapest
  • Helyszín jellege
    Étterem
Belváros egyik legjobb szilveszteri programja a Gozsdu Udvar szomszédságában most svédasztalos vacsorával, prémium italokkal és hatalmas bulival vár két tánctéren a High Five Budapestben, a Király utca 15-ben. 

A belváros egyik legjobb szilveszteri programja a Gozsdu Udvar szomszédságában most svédasztalos vacsorával, korlátlan itallal és hatalmas bulival vár két tánctéren a High Five Budapestben a Király utca 15-ben. 
 
 A svédasztalos vacsora jegy vásárlása korlátlan fogyasztást biztost a magas színvonalú alapanyagokból készült ételeinkből svédasztalon, valamint minőségi ital kínálatunkból. A vacsora jegy 19:00-23:00 között érvényes, ez alatt és ezt követően pedig indul Budapest egyik fergeteges hangulatú szilveszteri VHS Video Disco Party-ja.  
 
Téged is vár a High Five Budapest a belvárosi bulinegyed egyedi dizájnnal rendelkező BistroPub-ja, ahol 700 négyzetméteren, két tánctéren garantáltan jól fogod magad érezni.  
 
Finom minőségi ételek, vegán, tejmentes és gluténmentes ételválaszték, prémium italok és a High Five különleges BisztroPub hangulata teszi a 2023-es éved kezdetét felejthetetlenné. 
 
 A nagy érdeklődésre való tekintettel kérjük szerezd be mielőbb a jegyed! A teljes étel és italkínálat miatt érdeklődjetek a weboldalunkon:
 
Várunk Mindenkit sok szeretettel! 
 
Küldd el email-ben Nyomtasd ki a cikket

Keresés