Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • A legmenőbb őszi frizurák

  2014-es hajtrendek


  Szerző: Ivanyos Judit
  Az idei őszi szezon rengeteg hajkülönlegességet rejteget. Visszatérnek a kislányos fonások, de újra divat a ’90-es évek szigorú oldalválasztéka is. Íme, néhány gyorsan és egyszerűen elkészíthető, trendi frizura.
   
  Hihetetlen széles az idei frizuraskála, mind a rövid, mind a hosszú hajtípusokban, de színekben is nagy a választék. A közös elem a régmúlt idézés - főként a ’70es ’90-es évek hajfazonjai köszönnek vissza.
   

  Iskolás fonások

  Az idei ősz slágere az iskolás, fonott copf. Lehet sima egysoros vagy többsoros fonat is, de az igazán kislányos két copf is belefér. Fonhatod bárhogyan, vékonyabb vagy vastagabb tincsbe is divatos. Lolitás hatást érhetsz el, ha egy hajpánttal vagy szalaggal egészíted ki a fonatot. Vagy idézd meg a hippiket, egy középen összefogott, egysoros fonattal.

   

  „Lenyalt” hatás

  A 2014-es szezonban visszatér a ’90-es évek szigorú, lezselézett frizurája. Fogd össze sima copfban hajad, és rakjál rá zselét – ez enyhén vizes, csillogó hatást kölcsönöz hajadnak. Ne használj se pántot, se csatot. Ez a frizura a félhosszú, illetve rövid hajhoz passzol a legjobban.
   
  zselézett haj
   

  Peckes lófarok

  Ismét divatos az egyszerű lófarok. Semmiképpen se fejed közepén vagy tetején, hanem tarkódnál fogd össze. Kifejezetten kényelmes és gyorsan elkészíthető frizura. Fel is dobhatod színes szalagokkal, hajgumikkal, keresztfonásokkal. Nem csak középen, de oldalt is lóghat copfod. Ha összegumizott hajadból leválasztasz egy vékony tincset, és hajgumid köré tekered, olyan hatást kelthetsz, mintha a saját hajadból lenne a hajgumi.
   
  Divatos copf
   

  Laza konty

  Akár hétköznapokra, akár buliba viselheted ezt a típusú kontyot. Lazább hatást az adja, hogy nem szigorúan a fej tetején, hanem valamivel alatta helyezkedik el. A stílus leginkább a ’70-es éveket hozza vissza. Nem ajánlott cifrázni, csak egy gumit és egy kontytűzőt viselj hozzá. Az sem baj, ha pár rakoncátlan tincs kicsusszan a kontyból.
   

  Hullámcsatok

  Elsőre szokatlan lehet, de idén kivételesen nem rögzítésre szolgálnak a hullámcsatok, hanem hajdíszként funkcionálnak. Egyszerű elkészíteni, de mégis különleges hatást kölcsönöz hajadnak. Formázz hullámcsatokkal háromszöget, négyzetet hajadba. Az sem baj, ha kicsit rendezetlenül állnak a hullámcsatok, lényeg, hogy más típusú csatot ne használj. A hullámcsatokkal könnyedén készíthetsz magadnak divatos, aszimmetrikus választékú frizurákat is.
   

  Frufru

  A 2014-es szezonban újra hódítanak a frufruk. Lehet rövidre vágott, tépett, oldalra fésült, de semmiképpen ne legyen egyenes frufru. Akár rövid, de hosszabb hajhoz is passzol, mindenféle frizurát készíthetsz belőle. Ennél a stílusnál is használhatsz fényesen csillogó fixálókat a szigorú, vizes hatásért.
   

  Őszies színek

  Az őszi hajszíntrendek az évszak színeit idézik. Ismét nagyon divatosak az élénkvörös árnyalatok, de a világos szőke is. Trendi az aranybarna az egészen világosabbtól, a sötétebb árnyalatokig, de dívik a gesztenyebarna is.
   
  Vörös haj
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés