Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Csillám, csillám, csillám minden mennyiségben!

  A csillámról nem lehet eleget beszélni! Szépséges, ragyogó, figylemfelkeltő, elegáns, merész és még sorolhatnám. Nézzük, hogyan készítsünk magunknak csillogó sminket, körmöket vagy tetoválást.
   
  Ezernyi színben lehet kapni, használhatjuk körömlakra szórva, dekorálásra, kiemelésre, hangsúlyozhatunk szemzúgot vele, csillámtetoválást készíthetünk belőle, és, ha úgy akarjuk még frizuránkra is kerülhet belőle! Bolondíthatjük kövekkel, strasszokkal és gyöngyökkel is! Nagyon sokféle állagú, finomságú csillámport lehet kapni, gyönyörűséges színekben!
   
  Csillám szem
   

  Így készíts csillámos sminket

  A sminket egyszerűen feldobja, ragyogóvá teszi, és hát valljuk be, olyan igazán királynősen csillog! A glitterek, csillámok, selyemporok fő kellékei az alkalmi, báli és szilveszteri sminkeknek. Egy puha ecsettel vegyünk fel csillámokat a tartóból és bátran az ecsetet nyomjunk oda a kész sminkbe.
   
  Csillám szemfesték
   

  Csillámragasztó

  Amennyiben ragasztani szeretnénk a csillámokat, vagy valamilyen mintát készíteni – használjuk a kizárólag erre a célra gyártott ragasztót.
   
  csillám
   

  Csillámtetoválás

  Eredeti, higítatlan gél/zselé csillámtetoválás ragasztó, kékesfehér színű, sűrű állagú és természetesen bőrbarát – ez rögzíti a csillámot a bőrhöz. A ragasztó vizes bázisú, így biztonsággal alkalmazható a bőr felületén, és alkalmazkodik a bőr mozgásához. A csillámporos mintát kb 2-20 napig tartja fenn a bőrön. Ne feledjük, hogy vannak olyan területek, amelyekről hamarabb kopik le a minta – például kézfej, arc.

  Fontos, hogy fürdés közben ne dörzsöljük, hagyjuk hogy a víz a mintán keresztül folyjon.
  A ragasztót finom rétegben tegyük fel a megtisztított bőrre (sablonra, vagy szabadkézzel), várjunk egy kicsit, majd jöhetnek a csillogó porok és glitterek az adott minta kialakításához. A csillámtetoválás olajos törlőkendővel távolítható el.
   
  És íme néhány lehetőség képekben:
   
  Csillám szem
   
  Csillám szem
   
  csillám száj
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés