Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Itt a báli szezon sminkeljünk!

  Itt a báli szezon és ezzel együtt a nekünk, Nőknek az izgatott ruha és kiegészítő keresés boltról boltra. Mit vegyek fel? Mi legyen a fő szín? Szoknya vagy ruha? Hosszú vagy rövid? Elegáns vagy feltűnő?
   
  Bárhogy is döntünk a báli ruhánk kiválasztásában, tartsuk szem előtt azt az egyszerű tényt, hogy egy bál mindig az eleganciáról szól. Válasszunk nőies, karcsúsított fazonú estélyi ruhát. Most minden divat, ami elegáns és egyben csillogó és meg persze feltűnő is egyben.
   
  Csillogj, villogj!
   
  Idén az arany, a korall színek és természetesen a klasszikus fekete is jellemzi a báli szezont. Divat a csipke és a strasszok, amelyek a kiegészítőkben is megjelennek.
   
  Báli outfit
   
  Hölgyeim, ugye milyen nehéz dolgunk van?! A férfiaknak sokkal egyszerűbb, sötét öltöny vagy frakk csokornyakkendővel, és kész!
   

  Milyen az ideális báli smink?

  Ha már megvan a ruha, cipő és táska, és az időpontunk is lefixálva a fodrásszal, már csak a sminkre kell koncentrálnunk!
   
  Báli ruha
   
   
  Az igazi, profi báli sminknek tükröznie kell az elegancia és a harmóniát, idomulva a viselője egyéniségéhez, a báli ruhához stílusban, és nem utolsó sorban, összhangban kell lennie az ékszerekkel, kiegészítőkkel is. Hangsúlyozzuk arcunk előnyös és szép vonásainkat, emeljünk ki az arcunk szépségét!
   
  Lehetsz extravagáns is
   

  Ne feledkezzünk meg az alapozásról!

  A bőr előkészítéséről semmiféle képen ne feledkezzünk meg – egy kis masszázs, egy alapos tisztítás, és ha szükséges, szoláriumba is ugorjunk be, hogy ne legyünk olyan sápadtak.
   

  Jöhet az örök klasszikus...

  A báli időszakban az örök klasszikus a füstös szem, ami mint tudjuk, sosem megy ki a divatból és mindenkinek jól áll. Ha finomabb árnyalatút szeretnénk, elkészíthetjük barna színben is, és bolondíthatjuk arannyal vagy bronzzal is. A szemek kiemeléséhez drámai hatást kölcsönöz a műszempilla – válasszunk sorosat a tincses helyett!
   
  csábító megjelenés
   
   

  Vörös ajak a sláger!

  Ha a szánkat szeretnénk kiemelni, az idei báli szezon slágerei a vörös rúzs és árnyalatai, a bordó, meggy, málna és a narancs. Tartsuk észben, egyszerre egyet kell kiemelni: vagy a szemet, vagy az ajkat. Ha az erős rúzs mellett döntünk, akkor a szemünkre válasszunk natúr szemfestéket.
   
  Sminkünket fixáljuk, hogy szép és tartós maradjon sokáig!
   
  A kis táskánkban dobjuk bele a púdert, a rúzs és a sminkünk alap alkatrészeit, mert sosem árt, ha kéznél vannak!
   
  Nem is olyan rég én is voltam az Operában, nézzétek meg a csodálatos képeket ti is a Facebook oldalamon!
   
   
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés