Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Legjobb sminkek Halloweenra, egyszerűen!


  Szerző: Heuszler Annamária
  Nyakunkon az év egyik legrémisztőbb éjszakája, a Halloween, amikor mindenki szabadjára engedheti fantáziáját és más bőrébe bújhat anélkül, hogy furcsán néznének rá az utcán. Az eredetileg angolszász ünnep mára az egész világot meghódította, éppen ezért mi sem maradhatunk ki belőle.

  Hoztunk Nektek három olyan halloween-i smink tippet, amit egyszerűen, házilag is elkészíthettek. Ne aggódjatok, nem lesz szükségetek méregdrága kellékekre, csupán néhány ecsetre és sminkcuccra illetve arcfestékre, no meg némi kézügyességre.


   
  Pop art- légy te a megtestesült képregény figura

  Az egyenletes bőr elérése érdekében használd a kedvenc alapozód, majd vedd kezedbe a fekete szemceruzád és fesd be a szemöldököd. Továbbá szintén feketével emeld ki az arcod meghatározó vonalait a videó utasításait követve. Fehér színnel emeld ki a szemed alsó részét, ami optikailag nagyítani fogja. Ezután elő a vörös rúzzsal, aminek a segítségével igazán tündöklő ajkakat varázsolhatsz magadnak. Végén pedig egy ecset segítségével piros kis pöttyökkel turbózd a hatást. Ha még meggyőzőbb szeretnél lenni, akkor szerezz be egy igazán vibráló parókát.


  Joker- élesszük újra a 2008-as film rémét


  A következő smink elkészítéséhez csupán egy szemhéjtusra, fehér arcfestékre, rúzsra és némi waxra lesz szükségetek. Bár első ránézésre bonyolultnak tűnhet, de higgyétek el a lépések pontos betartásával nektek sem okozhat gondot.


  Sugar Skull- csempésszünk egy kis latin vért a Halloween-ba


  Bár sok időt vesz igénybe az aprólékos minta, egyáltalán nem okoz fejfájást a kivitelezése. Csupán fehér, fekete és piros festékre lesz szükség, hogy az arcunkra varázsoljuk ezt a mintát. Nem kell precíznek lennünk, hiszen úgyis az összhatás a lényeg, amit feldobhatunk némi díszkővel is, ha nőiesebbé szeretnénk tenni ezt a vagány sminket.
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Ezeket is ajánljuk

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés