Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Sminktrendek a 2015-ös nyári szezonra

  Végre itt a nyár, itt az ideje, hogy felfrissítsük ruhatárunkat, kiegészítőinket és újítsunk a sminkünkön is! Alapvetően a nyári sminkeket jellemzi a meglévő, természetes szépség kihangúlyozása. Legyünk lazák és szabadok!
   

  Látványos szemhéjtusok, szemceruzák

  A 70-es évek az inspirációs alapforrás, ahol a fókuszban a szemek és a szempillaspirál áll. Ezeket használjuk bátran, kísérletezzünk a formákkal, legyen ez egy szimmetrikus vékony, vagy egy erőteljes vonal. A tus soha nem megy ki a divatból, ha szereted a szemedet hangsúlyozni, ez a te trended. 
  Sminktrendek a 2015-ös nyári szezonra
   

  Krémes és fényes

  Ennél a sminknél a lényeg, hogy emeljük ki a kulcspontokat az arcunkon, fényes hatást kölcsönözve. Például: szemzug, szemhéj, orrnyereg, arccsont. Ahhoz, hogy ezt a hatást elérjük, nélkülözhetetlen az arc előkészítése egy jó krémmel, könnyed alapozóval. A bőrhibákat korrektorral elfedhetjük. A lényeg, hogy a használt termékeket finoman rétegezzük, ne kontúrozzuk szét az arcot. Törekedjünk a porcelán hatás elérésére, és nem a napsütötte hatásra! Használhatunk krémes, folyékony és púder állagú highlightereket is. A fényes hatású terméket, gloss-t ujjbeggyel, finom mozdulatokkal vihetjük fel, ügyelve arra hogy ne kenjük, hanem pici mozdulatokkal ütögessük a bőrbe. 
  Sminktrendek a 2015-ös nyári szezonra
   

  Természetes szépség, alias „no makeup”

  Amikor a figyelem központjában a természetes szépség áll. Ez nem a minimális sminket jelenti, hanem egy olyan sminket, ami natúr, tehát úgy sminkelsz, mintha nem viselnél semmilyen sminket. Itt jellemző a tökéletes arcbőr, a barnás árnyaltokkal hangsúlyozott szemek. A barna szemhéjpúder millió árnyalatban kapható, a halványtól a mély csokibarnáig, sőt, még fényes árnyalatoktól egészen a homokbarnáig. A barna egy tuti szín, bármilyen alkalomra Jolly Joker választás.  
  Sminktrendek a 2015-ös nyári szezonra

  Neon színek alias „free party” stílus

  Idén is divat lesz nyáron a sok tarka, neon szín, amely a ruhákban is megjelenik. Nincs ez másképpen a sminkben sem! Elő az élénk színeket, csak a fantáziánk szabhat határt! 
  Sminktrendek a 2015-ös nyári szezonra
   
    
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés