Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Adatvédelem

   

   

  A Szilveszter.hu portál tartalma ingyenesen olvasható. A hírlevelekre való feliratkozás azonban regisztrációhoz kötött. Ennek keretében bizonyos adatainak (név, e-mail) megadása kötelező, mert az elektronikus email névre szólóan, a megadott email címre kerül kiküldésre. A Trinety Media Kft., mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az Ön adatait kezelni és nyilvántartani. A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük más számára hozzáférhetővé.

   

  A Trinety Media Kft. az adatvédelmi jog hatályos előírásai szerint törekszik arra, hogy szolgáltatása a technikai szempontok szerint is biztonságosnak minősüljön. Ugyanez az internetes oldalainkat elérhetővé tevő szolgáltatóra is vonatkozik, aki a tudomására jutott információkat üzleti titokként köteles kezelni.

   

  A Trinety Media Kft. bármikor rendelkezésére áll, hogy az Ön, általunk kezelt személyes adataival kapcsolatosan Önnek tájékoztatást adjon. Amennyiben Ön úgy érzi, hogy a Trinety Media Kft. személyes adatainak kezelésével kapcsolatosan nem elvárásainak megfelelően jár el, kérjük, haladéktalanul jelezze ezt nekünk, hogy az esetet kivizsgálhassuk, s gyakorlatunkat az Ön igényeihez igazíthassuk. Önnek ahhoz is joga van, hogy jogsérelem bekövetkezte vagy annak közvetlen fennállásának veszélye esetén panaszával az adatvédelmi biztoshoz forduljon. E körben Önt a közérdekű bejelentővel azonos jogi védelem illeti meg.

   

  Amennyiben kiderül, hogy Ön valamely harmadik személy jogait vagy a jogszabályokat sértő módon más személyes adatait adta meg, vagy a Szilveszter.hu használata során kárt okozott, a Trinety Media Kft. az ebből eredő kárát jogosult lesz Ön felé érvényesíteni, és Ön köteles valamennyi ebből eredő követeléssel szemben a Trinety Media Kft..-t megóvni és azokat viselni. Ilyen esetben minden tőlünk telhető segítséget megadunk az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

   

   

  További információ

  Az Trinety Media Kft. szívesen fogadja a jelen nyilatkozattal kapcsolatos észrevételeket. Ha bármikor azt tapasztalja, hogy a Trinety Media Kft. nem tett eleget a nyilatkozatban előírtaknak, jelezze e-mailben vagy levélben, és a Trinety Media Kft. minden ésszerű erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy mielőbb fényt derítsen az Ön által jelzett problémára, és a lehető legrövidebb időn belül orvosolja azt.

   

  A Trinety Media adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-73798/2014

   

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés