Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Legjobb őszi randihelyek


  Szerző: Heuszler Annamária
  Beköszöntött a hideg, sárgulnak a levelek és bizony jönnek azok a hónapok, amikor félre dobjuk a nagy nyári bulizásokat, a koktélokat és inkább lecseréljük az összebújós filmnézős estékre. Azonban az őszi-téli hónapokban sem kell mindig otthon kuksolnunk, mutatunk 3 jó randihelyet, ahol a hideg sem lehet akadály.


  Zoo-Café

  Szó szerint állati jó hely a Zoo-Café, úgy élvezheted a finom kávékülönlegességeket, teákat, forró csokikat, hogy közben különleges állatkák csorgatják körülötted a nyálukat. Itt biztos nem kell tartanod attól, hogy kínos csend lép fel a randi közben, hiszen ha elfogy a téma, akkor felállhattok és megsimogathatjátok a kávézó „lakóit”, ami biztosan állati jó élmény és emlék lesz.
  Zoo Cafe


  Vintage Garden

  Ha szereted a romantikát, akkor ezt a helyet neked találták ki. Mindenhol rózsák, szerelmes idézetek és gyönyörű vintage hangulatú bútorok. Emellett rengeteg különleges étel és ital vár titeket, sőt még fotót is készíthettek magatokról egy rózsafal előtt, hát kell ennél több egy emlékezetes randihoz?
  Vintage Garden


  Veli Bej fürdője

  A török időkből ránk maradt fürdő igazi romantikus helyszíne lehet egy jó randinak. Az öt, különböző hőmérsékletű medence közül biztosan megtaláljátok azt, ami a leginkább jól esik nektek, ha pedig már kellőképpen kiáztatok, akkor jöhet a szauna, gőzfürdő, vagy a Kneipp sétáló.
  Veli Bej fürdő

   

   
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés