Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Nagy őszi lélektakarítás


  Szerző: Heuszler Annamária
  Ahogy tavasszal, úgy ősszel is ráfér a lakásunkra és vele együtt a lelkünkre is egy nagytakarítás. Ahogy a környezeted szépen lassan elkezded feldíszíteni az ünnepekre, úgy a lelkedről se feledkezz meg, hiszen neki is ugyanúgy jár a díszítés.
   
  Elkezdődött az év utolsó negyede, ha eddig nem sikerült elérned a céljaidat, ne keseredj el, még pont van időd arra, hogy behozd a lemaradásod. Igaz ősszel már kicsit fáradtabbak vagyunk és az év eleji lelkesedésünk is valahol elveszett a szürke hétköznapok alatt, de pont itt az ideje, hogy újult erőre kapj és kihozd magadból a maximumot még idén. Adunk pár tippet, hogy könnyedén vedd az év végi hajtást.


  Rend a lelke mindennek!

  Ahhoz, hogy tisztábban tudj gondolkozni, rendbe kell raknod a környezeted. Biztos nálad is összegyűlt egy-két kacat az évek alatt, itt az ideje, hogy egy borongós vasárnap délután, berakd a kedvenc playlist-edet és neki állj a lomtalanításnak. Ami feleslegesen foglalja a helyet a szobádban azt dobd ki, vagy ha kedves a szívednek, akkor dobozold el. Ha a környezetedben rend van, akkor Te is könnyebben fogod átlátni az életed dolgait.
  takarítás boldogan


  Motiváld magad!

  Ha eddig nem sikerült elérned a kitűzött céljaidat az évre, akkor az valószínűleg azt jelenti, hogy nem voltál eléggé motivált, de ne izgulj, ezen még könnyen segíthetünk. Vegyél magadnak egy parafatáblát, néhány rajzszöget, esetleg pár matricát és készíts magadnak egy motiváló táblát, amit kitűzhetsz otthon egy jól látható helyre. (pl.: tükör mellé) Azzal, hogy mindennap megállsz fél perce a tábla előtt, tudatosítod magadba a terveidet ezért határozottabban fogsz elindulni a cél felé. Ha sikerült egy célod, vedd le a tábláról, tedd be egy borítékba és tűzz a helyére egy új célt, meg fogsz lepődni mikor egy év múlva kinyitod a borítékod, hogy mennyi célt elértél már.
  Motivációstábla


  Maradj pozitív!

  Tudod, a legnagyobb fegyvered a mosolyod! Tanulj meg mindig őszintén mosolyogni és figyeld meg, hogy mennyivel hamarabb sikerülnek majd a dolgaid és mennyivel jobban fogod érezni magad a bőrödben, ugyanis ha pozitívan állsz hozzá az életedhez, úgy a pozitív dolgokat fogod bevonzani akár egy mágnes. Ha néha mégis elfog a bánkódás, akkor engedj neki, van úgy hogy jól esik kicsit szomorkodni, de maximum fél óra után rázd meg magad, kellj fel és mond azt, hogy „Igenis megcsinálom, nincs határom”.
  Mosolygás

   +Egy tipp: Próbáld ki ezeket a gyógyteákat, hogy az immunrendszered is erős maradjon az év végi hajtásban. 
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés