Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Nagy Szilveszteri Teszt: így mulattok ti!

  Nagy Szilveszteri Teszt: így mulattok ti!
  Egy ötperces kérdőív segítségével öt kérdést tettünk fel nektek idén decemberben, hogy többet tudjunk meg szilveszteri szokásaitokról. A megadott határidőig összesen pontosan 10.714 válasz érkezett a Nagy Szilveszteri Tesztünkre, mi pedig azonnal összesítettük az eredményeket. Kiderült többek között, hogy sokan otthon, párjukkal töltik az év utolsó estéjét, vagy hogy például többen isznak koktélt, mint sört. Az is újdonság, hogy a magyarok többsége már legkésőbb novemberben dönt december 31-i programjáról. Íme, az eredmények!
   
  Nagy Szilveszteri Teszt: így mulattok ti!
  Első kérdésünk alapján kiderült, hogy a válaszadók közel fele otthon, pihenéssel, lustálkodással tölti a szilveszter estét. További 12,5% szintén otthon marad, viszont vendégeket vár. Szilveszteri rendezvényre 23,3% indul, 11,6% pedig elutazik. (Arról, hogy melyek a legkeveltebb úti célok ezen a napon, itt írtunk.)
   
  Nagy Szilveszteri Teszt: így mulattok ti!
  A több mint 10.000 válaszadóból valamivel több mint 5.000 párjával tölti a szilvesztert. Szinte egyenlő arányban vannak azok, akik a barátaikkal vagy a családjukkal mulatnak. Egyedül csak mintegy 7,2% marad erre az ünnepre.
   
  Nagy Szilveszteri Teszt: így mulattok ti!
  Természetesen ezen a napon a pezsgő a legkeveltebb ital: 54,2% e mellett tette le a voksát. Második helyen az alkoholmentes italok végeztek, mögöttük pedig - nem meglepő módon - a borok, a koktélok és a sörök sorakoztak fel. 
   
  Nagy Szilveszteri Teszt: így mulattok ti!
  Miközben a válaszadók 11,6%-a nem lakóhelyén búcsúztatja 2016-ot (elutazik), 70%-uk még soha nem szilveszterezett szállodában. Közülük 20% azonban tervezi, hogy egyszer erre is sort kerít. Ha már szálloda, akkor a belföld nyert a külföld javára a válaszok alapján.
   
  Nagy Szilveszteri Teszt: így mulattok ti!
  Nagyon kíváncsiak voltunk, hogy vajon mennyire előre terveztek, amikor ez az izgalmas nap áll a fókuszban. Kiderült, hogy a válaszadók negyede már legkésőbb novemberben tudja, mit csinál majd december 31-én. December első felében további 22,7% dönt. Ez azt jelenti, hogy a 10714 tesztkitöltőnek csak mintegy fele hagyja az utolsó két hétre a programok böngészését. 9,1% az év utolsó napján dönt.
   
   
  A Nagy Szilveszteri Tesztet erre az évre lezártuk, az öt szerencsés válaszadót pedig kisorsoltuk. Nyereményükről emailben értesítettük őket.

  Nyertesek és nyeremények:
  1. Szilveszter a Hotel Lycium****-ban: 2 éjszaka szállás félpanziós ellátással 2 fő részére, szilveszteri gálavacsora, sztárfellépő: Gáspár Laci
  Nyertes: Czövek P. Tünde 
  A nyertessel többszöri megkeresés ellenére sem sikerült felvenni a kapcsolatot, így pótnyertes került kisorolásra. Pótnyertes: Gerencsér Dalma

  2. Szilveszteri exkluzív vacsora és program 2 fő részére a Vogue Hajón, Budapesten. Sztárvendég: Gájer Bálint
  Nyertes: Fábián Imre
   
  3. Szilveszteri vacsora és program 2 fő részére a Jardinette Kertvendéglőben, Budapesten
  Nyertes: Ritz Márta
   
  4. 25.000 Ft értékű partykellék utalvány a Party Point jóvoltából
  Nyertes: Koltai Mónika

  5. Hatpalackos szilveszteri pezsgőcsomag
  Nyertes: Kis-Juhászné Vig Beáta
   
  A nyerteseknek gratulálunk! Minden válaszódónak boldog új évet kívánunk!
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés