Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Nevetés, szipogás, reszketés – ezek a legújabb karácsonyi filmek


  Szerző: szilveszter.hu
  Jó hírünk van: sok-sok filmet mutatnak be decemberben, így lesz miből választani az ünnepek alatt. Vannak köztük klasszikus vígjátékok, rajzfilmek, de karácsonyi horror is. Nézzük a válogatást!
   

  Jégvarázs 2.

  Nevetés, szipogás, reszketés – ezek a legújabb karácsonyi filmek
  Minden idők legsikeresebb animációs filmje, a több Oscar-díjat nyert Jégvarázs folytatása már a mozikban. A filmben végre fény derül a nagy titokra, vagyis, hogy miért született Elza varázserővel. Ennek kiderítésére a főhősnő – a mozi már ismert szereplőivel – Annával, Kristoffal, Olaffal és Svennel veszedelmekkel teli utazásra indul. A látványos, humoros és izgalmakkal teli filmet az egész család élvezni fogja!
   
  Bemutató: 2019. november 21.
   

  Seveled

  Nevetés, szipogás, reszketés – ezek a legújabb karácsonyi filmek
  A magyar romantikus vígjátékról olvasni hideget, meleget is, egy biztos, szórakoztató moziélményre lehet számítani. Már az alapsztori sok bonyodalommal, vicces helyzettel kecsegtet. A 40 éveiben járó filmkritikus, csajozógép (Mészáros Béla) szeretne élet-halál között lebegő édesanyja (Básti Juli) kedvében járni, és azt hazudja neki, hogy szomszédja, az ex-sztriptíztáncosnő (Tenki Réka) tőle terhes. Az édesanya csodák csodájára meggyógyul, de a hazugság tovább gördül, a szereplők pedig egyre nagyobb kalamajkába keverednek.
   
  Bemutató: 2019. december 5.
   

  Fekete Karácsony

  Nevetés, szipogás, reszketés – ezek a legújabb karácsonyi filmek
  A horrorokra specializálódott Blumhouse a karácsonyi műfajt újraértelmezve ismét egy szuper idegborzoló filmet rakott a vászonra. A történet szerint Hawthorne Főiskola karácsonyra elcsendesedik. Egy ismeretlen gyilkos pedig sorra szedi áldozatait a diáklányok körében. A film ügyesen lovagolja meg a női öntudatra ébredés mai trendjeit. A tettesnek ugyanis rá kell jönnie, hogy ebben a generációban a fiatal nők nem hajlandók passzív áldozatok lenni, és készen állnak a végsőkig tartó küzdelemre.
   
  Bemutató: 2019. december 12.
   

  Múlt karácsony

  Nevetés, szipogás, reszketés – ezek a legújabb karácsonyi filmek
  Az angol-amerikai koprodukcióban készült film sok nevetést (egy kis sírást) és garantált kikapcsolódást ígér az ünnepekre. Kate egy igazi csetlő-botló fiatal lány, akinek valahogy semmi nem akar össze jönni. Egy szép napon betoppan az életébe a tökéletesnek tűnő Tom, aki azonnal felforgatja az állóvizet a lány körül. A fiatalok azonban váratlan nehézségekkel szembesülnek, és ez a kapcsolatukat is erősen próbára teszi. A filmben olyan ismert sztárok kaptak szerepet, mint Emma Thompson (Sok hűhó semmiért, Igazából szerelem), Emilia Clarke (Trónok harca) és Henry Golding (Egy kis szívesség, Crazy Rich Asians).
   
  Bemutató: 2019. november 7.
   

  Pamacs, a Mikulás kis rénszarvasa

  Nevetés, szipogás, reszketés – ezek a legújabb karácsonyi filmek
  A kanadai animációs filmet az egész családnak melegen ajánljuk a hideg napokra. A történet szerint a Mikulás hűséges szánhúzója, Villám bejelenti visszavonulását, így új tagot kell találnia a csapatnak, méghozzá nagyon gyorsan. Pamacs, a kicsike lovacska nagyon eltökélt, kész mindenre, hogy szánhúzó rénszarvas lehessen. A kis patás azonban hamar rájön, hogy a szánhúzók élete sem fenékig tejfel...
   
  Bemutató: 2019. december 5.
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés