Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Hogyan rendezzünk karaoke partit?


  Szerző: Ivanyos Judit
  Ha igazán feledhetetlen házibulit szeretnél tartani, akkor csapj egy ütős karaoke partit. A kellékek ma már könnyen beszerezhetőek, de az interneten is letöltheted a szükséges programokat.
   
  Manapság szinte elengedhetetlen tartozéka buliknak és különböző összejöveteleknek a karaoke. A közös éneklés általában összekovácsolja az embereket. Itt megcsillanthatják tudásukat a tehetségek, de a fahangúak is megkapják végre a megérdemelt „öt perc hírnevüket”.
   

  Kötelező kellékek

  Ma már könnyen beszerezhető bármilyen kareokes tartozék (hangfal, keverőpult, mikrofon) és zenés DVD, de rengeteg ingyenes számítógépes program is találhatóak az interneten. A Kareoke Party oldalon ingyenesen és gyorsan regisztrálhatunk. Amennyiben van hangkártya és mikrofon gépünkön, már kezdődhet is a buli.
   
  Karaoke buli
   
  A mikrofon engedélyezése után, kattintsunk a Sing It-re. Választhatunk, hogy az előadóval együtt vagy inkább csak zenei aláfestéssel énekelünk. Akár egy profi karaoke bárban, itt is kijelölve látjuk az énekelendő szöveget. A számok végén pedig értékeli a program teljesítményünket.
   
  Előadásunk rögzíthető, és akár arra is engedélyt adhatunk, hogy bárki számára elérhető legyen produkciónk, de mi is meghallgathatunk másokat. Ha nem félünk a nyíltvízi kommenttorpedótól, érdemes megtudni, mit gondol énekünkről az elfogulatlan közönség. Ki tudja, még az is lehet, hogy szorult belénk némi „X. A program gyakorlásra is nagyon alkalmas, ha eleget tréningezünk egy karaoke-báros fellépésnél tátva maradnak majd a szájak.
   

  Zenék, dalok

  Az oldalon több ezer kareokezásra szabott zenéből válogathatunk. Nem csak stílus, de előadó és évjáratok közül is lehet szemezgetni. Nem ajánlott rögtön a mély vízben kezdeni, érdemes előbb meghallgatni eredetiben a dalokat, hogy felidézhessük a számok dallamát, ritmusát.
   
  Ha nem találunk kedvünkre való számokat Kareoke Party repertoárjában, akkor más portálokon is körülnézhetünk. Ide kattintva például karaokésított magyar dalok közül válogathatunk, ezen a linken pedig még több nyelven fellelhetjük kedvenceinket.
   
   
   
   
   
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés