Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Így szedj fel valakit egy buliban

  10 tuti tipp

  Nem tudod, hogyan hívd fel magadra a figyelmet? Nehezedre esik ismeretlenekkel beszélgetni? Íme, néhány szuper tipp, hogyan csajozz/pasizz egy buliban.
   
  Van az a szerencsés, irigyelt típus, aki szinte bármilyen helyzetben fel tud szedni valakit. Sokaknak azonban nagyobb gondot okoz az ismerkedés. Minden helyzet más és más, nincsenek örökérvényű sémák a pasizásra/csajozásra, azonban pár dolgot mégis érdemes megfogadni. Összegyűjtöttünk 10 jó tanácsot, ha bevetésre indulnál.
   

  1. Külső

  Az első benyomásnál a külső bizony sokat nyom a latba, akár fiúról, akár lányról legyen szó. Ez nem azt jelenti, hogy el kellene ásnod magad, ha nem úgy nézel ki, mint egy modell, de mindenképpen fontos, hogy próbáld meg kihozni magadból a legtöbbet. Emeled ki előnyeidet, és ne hangsúlyozd hátrányaidat.
   

  2. Öltözködés

  Egy jól összeválogatott, stílusos szett már fél siker egy buliban. Merj kitűnni a tömegből, de vigyázz arra, hogy ne legyél közönséges. Lányoknál gyakori hiba, hogy többet mutatnak magukból, mint ami előnyös lenne, és így a fiúk pedig félreérthetik szándékaikat. Hidd el, egy csinos, de visszafogottabb ruhával többre mész, mintha például egy élénk, szuper miniben grasszálnál a placcon. Fontos, hogy kényelmesen érezd magad cuccaidban, könnyen elronthat egy bulit, ha például egy felhőkarcolónyi tűsarkúban kell egyensúlyoznod egész este.
   
  http://apocalypstick.com/my-flirting-secrets/

  3. Legyél nyitott!

  Bármilyen jól is nézel ki, és a legcsinosabb ruhádat vetted fel, ha nem tudsz benne megjelenni nem mész vele sokra. Ha egész este a sarokban gubbasztasz, vagy kizárólag közeli barátaiddal lógsz, nem fog senki észrevenni. Keress apropót arra, hogy egyedül lehess kicsit, például hozz italt barátaidnak, vagy csekkold le mi folyik a táncparketten.
   

  4. Önbizalom

  Közhely, mégis örökérvényű, hogy az egyik legfontosabb a magabiztosság. Érdemes végiggondolni, mik azok a tulajdonságaid, amikkel felkeltheted mások érdeklődését, persze azért ne vidd túlzásba – nincs taszítóbb az öntelt páváknál. Ne hibáidra koncentrálj! Tartsd mindig észben: ha nem tetszel magadnak, másoknak sem fogsz megtetszeni.
   

  5. Apró gesztusok

  Ismerkedésnél nem csak a szavak, de az apró mozdulatok is nagyon számítanak. Adj jelzéseket, játssz szemeiddel, mosolyogj rá kiválasztottra. Figyeld mások gesztusait, már egy szemezés alatt is sok minden kiderülhet.
   
  Flört - Igazából szerelem
   

  6. Megszólítás

  Ha bedobtad a csalit, már csak arra kell várni, hogy kiszemelted ráharapjon és megszólítson. Vagy lépj a tettek mezeére, és szólítsd meg te őt. Ha nem akarsz ajtóstul rontani a házba, néhány ártatlan kérdést fel is tehetsz, például: „Nem tudod, merre találom a mosdót?”, „Meg tudnád mutatni, merre lehet itt táncolni?”.
   

  7. Engedd el magad

  Ha beszélgetésbe elegyedtek, maradj laza, de soha ne legyél bunkó. Indíthatsz humorosan, fontos, hogy mindig kérdezz. Figyelj oda a másikra, hallgasd végig, és, ha, visszakérdez, mesélj magadról.
   
  Beszélgető pár

  8. Légy önmagad!

  Szintén közhely, de mindig beválik, ha magadat adod. Ha kamuzol, másmilyennek próbálod beállítani magad, úgy is kiderül egy idő után. Ha valaki nálad köt ki, a hibáidat is el kell fogadnia, éppen ezért ne leplezd el ezeket.

   

  9. Maradj titokzatos

  Nem érdemes az első találkozáskor felfedni az összes lapodat. Bizonyos kérdésekre válaszolhatsz titokzatosan is: „most még nem szeretném elmondani”. Vagy csigázd fel a kedélyeket: „erről beszélhetnénk egy alkalmasabb pillanatban is”. Legyél őszinte, de ne add túl gyorsan ki magad.
   
  Flört
   

  10. Ne rohanj előre!

  Ugyan manapság trendiek az egyéjszakás kalandok. Nem érdemes azonban azonnal a tárgyra térni. Egyrészt, ismeretlenül könnyen okozhattok egymásnak csalódást. Másrészt, az idő csak jót tehet a kapcsolatnak, annál jobb lesz az első alkalom, minél jobban felhúzzátok egymást. Ne feledd: a gyümölcsöt is éretten érdemes learatni.
   
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés