Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Szilveszteri sétahajós programok a Dunán


  • Disco
  • Település
    Budapest
  • Helyszín jellege
    Hajó
A szilveszteri buli Budapest legmozgalmasabb éjszakája, amikor a város (és talán az ország) apraja-nagyja ellepi a várost egy hatalmas ünneplésre. Az év utolsó éjszakáján rengeteg program közül választhatunk, hogy hol és mivel szeretnénk tölteni az estét. Rengeteg helyszínen különféle szilveszteri programok közül válogathatunk, sőt akár keverhetjük is őket! Hajnalig tartó tánc egy Dunai sétahajós éjfél köszöntés után? Ugye, hogy nem hangzik rosszul?!  

Tavaly is diszkóban töltöttétek a szilvesztert és idén valami még emlékezetesebbre vágytok? A szilveszteri sétahajózás a Dunán pont ilyen program! Lépj a fedélzetre 2022-ben és köss ki 2023-ban!  
 
Persze, sétahajózás közben sem kell lemondanod a buliról, hiszen választhatsz akár romantikus hajóutat, akár party hajót retro DJ-kel. Egy biztos, a jó hangulat és a csodálatos panoráma garantált!  
 
A hajók üzemeltetői a szilveszteri bulikra welcome drinkkel, svédasztalos vacsorával és külön éjféli menüvel készülnek a koccintás mellé. Ha tutira akarsz menni, érdemes minél hamarabb biztosítani a helyed, hiszen a jegyek gyorsan elfogynak!  
 
Válogass a legjobb szilveszteri sétahajós programok közül a SzilveszteriBuli.hu oldalán.  
 
Küldd el email-ben Nyomtasd ki a cikket
Címkék: szilveszter

Hasonló programok

Keresés