Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • 5 izgalmas külföldi úticél szilveszterre


  Az év vége sokak számára a legalkalmasabb időszak arra, hogy felkeressenek olyan helyeket, ahova egész évben vágytak. Remek alkalom arra, hogy megvalósíts egy bakancslistás utazást és megnézd a valóságban azt a kilátást, amiről mindig is álmodtál. Íme néhány egyedülálló úti cél, ahova érdemes ellátogatni szilveszterkor, hogy egy hihetetlen utazással induljon a 2022-es esztendő.
   
  5 izgalmas külföldi úticél szilveszterre Olvasd tovább
 • Pozsony, Prága, Brassó - szilveszteri ajánlatok a szomszédban

  Külföldön, de azért nem túl messze töltenéd az év utolsó napjait? Íme, néhány szuper ajánlat a szomszédos országokból - Ausztria, Szlovákia, Románia és Lengyelország.
  Pozsony, Prága, Brassó - szilveszteri ajánlatok a szomszédban Olvasd tovább
 • Fogalj időben szilveszteri szállást, és spórolj akár több tízezer forintot!

  Ha otthonodtól távol töltenéd a szilvesztert, érdemes időben szállást foglalni, és elcsípni a legjobb akciókat. Íme néhány tuti tipp – hazai és külföldi szállások.
   
  Fogalj időben szilveszteri szállást, és spórolj akár több tízezer forintot! Olvasd tovább
 • Foglalj most szilveszteri szállást és spórolj több ezer forintot!

  Foglalj most szilveszteri szállást és spórolj több ezer forintot!

  Aki úgy dönt, hogy a szilvesztert az otthonától távol tölti, jó lesz igyekeznie. Egyre többen választják ugyanis az újév megünneplésének eme módját, vagyis a helyek hamar betelhetnek. Másrészt nem ritka ilyenkor még az előfoglalási akció, amivel jóval olcsóbbá tehető a kiruccanás. Mutatjuk a részleteket!
 • A 8 legtrendibb úticél idén szilveszterkor

  A 8 legtrendibb úticél idén szilveszterkor

  Még nem késő szedni a sátorfánkat és külföldön ünnepelni az újévet. Már most tudjuk, idén ezek a legmenőbb partivárosok szilveszterkor.
 • Ha elutazol Szilveszterkor, érdemes már most megszervezned a programod

  Ha elutazol Szilveszterkor, érdemes már most megszervezned a programod

  Számos szilveszteri szálláshely már most lefoglalható. Mutatunk pár izgalmasnak ígérkező belföldi tippet.
 • A külföldiek Budapesten, a magyarok Hajdúszoboszlón buliznak

  A külföldiek Budapesten, a magyarok Hajdúszoboszlón buliznak

  A magyar főváros a 12. legkeresettebb az európai utazók körében az európai városok listáján szilveszterkor a Trivago.hu szálláskereső weboldal adatai alapján.
 • Így tudsz tömegközlekedni az ünnepek alatt

  Így tudsz tömegközlekedni az ünnepek alatt

  Változik a közösségi közlekedés menetrendje karácsonykor, illetve szilveszterkor, a vasút, a Volán-társaságok és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) is rendkívüli menetrendet hirdetett.
 • Ideje gondolni a szilveszterre!

  Ideje gondolni a szilveszterre!

  Gondoltál már a 2016-os szilveszterre? Akkor itt az ideje! Sok pénzt spórolhatsz, ha most végignézed az ajánlatokat, és kihasználod az előfoglalási akciókat!
 • Téli Wellness

  Szállások a legnagyobb kedvezménnyel

  Úgy döntöttél idén Szilveszterkor elutaznál?  Akkor érdemes minél hamarabb lefoglalnod a szállást, hogy ne maradj le a legnagyobb előfoglalási kedvezményekről.
 • 2016 Szilveszter

  Készülj már most a Szilveszterre!

  Igaz még érezzük a bőrünkön a Nap meleg sugarait, de nem árt már most kicsit előre gondolnunk a szilveszteri időszakra, hogy biztosan ne maradjunk le semmi jóról. A szállások már szeptember legelején meghirdetik az óévbúcsúztató csomagjaikat, és ha elég gyorsak vagyunk, akkor hatalmas előfoglalási kedvezményekhez juthatunk.
 • Szilveszter a világ nagyvárosaiban!

  Szilveszter a világ nagyvárosaiban!

  Hol töltenéd legszívesebb a szilvesztert? Milliós tömegben a Time Squer-en sztárok társaságában? Fergeteges tűzijátékot csodálva a Big Ben-nél? Esetleg Bécsben Beethoven IX. szimfóniáját hallgatva? Tudj meg többet a világvárosok szilveszteri kavalkádjáról!
12