Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Szilveszter wellness szállodában, avagy felfrissülten indítsd az újévet

  Évről évre egyre többen döntenek amellett, hogy a szilvesztert egy wellness szállodában töltik. A karácsonyi stressz kipihenésére kiváló alkalmat nyújt többnapos szilveszteri hosszúhétvége, amikor is a hátunk mögött hagyva az ünnepi készülődést, a sütés-főzés és a nagy bevásárlás fáradalmait párunkkal, vagy családunkkal egy wellness szállodában köszönthetjük az újévet. 
   

  Szilveszter és wellness

  A wellness szállodák ideális választás az újévkezdetre. Az élményfürdők, a szaunák, a masszázs és egyéb kényeztető kezelések ugyanis nemcsak segítenek velünk elfeledtetni az év végi hajrá okozta feszültséget, hanem általuk kipihenten, felfrissülten és boldogabban indíthatjuk az újévet.
   
  Szilveszter wellness szállodában
   
  A szilveszterkor a nagyobb wellness szállodák a pihenésen kívül számos programlehetőséggel várja a vendégeket. A hotelek többsége a színvonalas szilveszteri gálavacsorát szervez élőshow-val, komédiával, híres énekesek fellépésével, de nem ritka az sem, hogy tematikus est keretében repítik a vendégeket egyenesen Kubába, vagy például Copacabana-ra. A gyermekekkel érkező családok részére sok helyen egész napos programokat szerveznek, ahol a legkisebbek szórakoztatása mellett biztosítanak a felnőtteknek is kikapcsolódási lehetőséget.
   
  Egyes wellness szállodákban már all inclusive ellátás is igényelhető, ahol egész napos, korlátlan étel-ital fogyasztással várják a pihenésre vágyó vendégeket.
   

  A fürdővárosok wellness szállodái a legnépszerűbb úticélok szilveszterkor

  Nemcsak az év folyamán, hanem szilveszterkor is a fürdővárosok tartoznak a legnépszerűbb úticélok közé. A belföldi utazók többsége előszeretettel foglal szállást szilveszterre egy wellness szállodában, valamely toplistás fürdővárosban.
   
  A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint a vendégéjszakák száma alapján Hajdúszoboszló, Hévíz, Bükfürdő, Zalakaros és Sárvár vezeti a termálvízzel rendelkező városok közötti toplistát, amelyek nemcsak az év folyamán népszerűbbek a belföldi és a külföldi utazók körében, hanem szilveszterkor is.
   

  Hamar betelnek a wellness szállodák szilveszterre

  A legszínvonalasabb programokat és a legjobb ár-érték arányon foglalható wellness szállodák általában hónapokkal szilveszter előtt betelnek. Habár a nagy „szilveszteri bumm” decemberben indul be, a szállások többsége azonban már nyár végén, szeptember elején megkezdik az értékesítést, amikor is már elérhetővé és foglalhatóvá válnak az újévköszöntő csomagajánlatok. Az időben foglaló vendégek ráadásul kedvezményes árakon tölthetik a szilvesztert wellness szállodában, ugyanis a hotelek előfoglalási akciókkal ösztönzik az érdeklődőket arra, hogy ne az utolsó pillanatra hagyják a szálláskeresést.
  Ha tehát párunkkal, családunkkal, vagy barátainkkal egy wellness szállodában szeretnénk tölteni a szilvesztert, akkor ne habozzunk már nyár folyamán elkezdeni a keresést. Fáradozásunkért cserébe előfoglalási áron foglalhatunk szállást szilveszterre.
   

  Ha Te is szívesen utaznál, nézd meg mit kínálnak a belföldi szállodák szilveszterre!

   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés