Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Csináld magad! - Édes karácsonyi dekorációk házilag fillérekből


  Szerző: Heuszler Annamária
  Beköszönt lassan az adventi időszak, ami azt jelenti, hogy végre elkezdhetjük ünnepi díszbe öltöztetni otthonunkat. Ha meguntad már a régi, bedobozolt dekorációkat, akkor most mutatunk pár szuper ötletet, ráadásul mind nagyon olcsó, így a pénztárcád is örülni fog neki!
   

  Régi izzóból csoda

  Legközelebb, ha kiégne a lámpád, akkor az izzót ne dobd ki, ugyanis újrahasznosíthatod és egy kis kézügyességgel édes karácsonyfadíszeket varázsolhatsz belőlük. Nem lesz másra szükséged, mint egy kis temperára, vagy üvegfestékre, a kézügyességedre és némi kreativitásra. Fesd pingvinre, télapóra, rénszarvasra, vagy amire csak szeretnéd, határ a csillagos ég, ha gondolod fel is öltöztetheted az izzó-figurádat, mutatunk pár inspiráló ötletet:
  Karácsonyi dekor izzó


  Zokni-hóember

  Ha szeretnéd a gyerekeket is bevonni az ünnepi dekoráció készítésében, akkor mindenképpen ezzel az édes zokni-hóemberrel próbálkozzatok! Amire szükséged lesz: egy régi zokni, rizs, olló, gombostű, gombok, spárga és néhány színes textil. Nagyon egyszerű az elkészítése, vágd le a zokni talprészét, majd tömd meg a rizzsel a „boka részt”.  Egy fejet kialakítva spárgázd meg jó erősen, majd a tetejénél is kösd meg. Fogd a gombostűket és szúrd bele a zokniba szemnek és orrnak, majd varrd fel a gombokat a hasára. Ha ezzel kész vagy, akkor a textilből készíts sálat és a zokni talp részével húzz sapkát a hóember fejére.
  Karácsonyi dekor hóember


  Karácsonyi kép

  Biztosan neked is vannak olyan karácsonyfadíszeid, amiket már nem használ. Most itt a remek alkalom, hogy újra hasznosítsd a megunt díszeket. Vegyél a hobbiboltban egy olyan képkeretet, aminek van mélysége is, vagy akár magad is faraghatsz egyet. Nincs más dolgod, mint a megunt díszeket szépen sorjában beleragasztani a keretbe és már mehet is a falra az édes karácsonyi kép!
  Karácsonyi dekor kép
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés