Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Halloween-i beszámoló

  Manapság kis hazánkban eléggé kezd elterjedni a Halloween – a mindenszentek előtti éjszaka megünneplése. Na de miért is öltözünk be és festjük ki magunkat ijesztő és rémisztő szörnyekké? A hiedelmek szerint ezen az éjjelen a legvékonyabb a választóvonal a holtak és az élők világa között, és a lelkek ekkor próbálnak meg visszatérni az élők világába. Az emberek belebújtak mindenféle jelmezbe hogy megtévesszék, elijesszék és az otthonaiktól távol tartsák a szellemeket, nehogy a testükbe bújjanak.
   
  Idén a Pesthajnal Halloween event-en vettem részt és elmondhatom, irtó jól éreztem magam! Nagyon sokan jelmezben jelentek meg. Lehetett jógázni, masszíroztatni, és természetesen a szépségsarokban én képviseltem a sminket.
  Djongi halloween
   
  Egy jó Halloween-es smink és öltözék igényel némi előkészületet! Legyen ütős és tervezzük meg előre. Szerezzünk be színes arcfestéket – a szupermarketekben is lehet már kapni – és feltétlenül csináljunk egy próbasminket a buli előtt! Rajzolhatunk az arcunkra pókhálót, koponyát vagy átváltozhatunk zombivá is! Ezek a sminktermékek, festékek megfelelnek a szabványoknak, bőrbarát anyagokból készülnek és eltávolítása nagyon egyszerű – némi szappan és meleg vízzel (vagy sminklemosóval) visszaalakulhatunk saját magunkká.
   
  Ennek a több mint két órás eseménynek a lényege az volt, hogy munka vagy suli előtt egy kicsit frissüljünk fel. A lányok boldogan ültek a sminkes székben és mosolyogva indultak neki a napnak.
   
  Íme pár smink amiket csináltam, és nem utolsó sorban a két „öreg” mami, akiket maszkoltam:
  Kollázs halloween
   
  Djongi halloween
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket
Címkék: djongi, Halloween, smink

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés