Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Bak (XII.22-I.20.)

  Mozgalmas évnek nézel elébe, izgalmas, változatos időszak lesz ez számodra. Sikerek érhetnek, ám ezért sokat kell majd dolgoznod. Ugyanakkor fontos, hogy 2020-ban ne csak munkára koncentrálj, szánj időt magadra, kalandozz bátran – új, eddig elrejtett énedet ismerheted meg. Legyél nyitott a környezetedre is, 2020 különösen jó időszak lehet számodra az ismerkedéshez. Akár egy olyan emberrek is találkozhatsz, aki nagy változásokat hozhat az életbe.
   
  Munka / karrier
  Nagyon jó év vár rád a karrier vagy a tanulás területén. Végre beérhet eddigi munkád gyümölcse, már az év eleje sikerekben telhet. Azonban nem szabad hátra dőlnöd, folytasd a kemény munkát az év további részében is! Szerencsére a csillagok segíteni fognak neked ebben, elegendő energiád lesz a fejlődésre és arra is, hogy új dolgokba fogj. Ha munkahelyváltáson vagy egy nagyobb lépésen gondolkodsz, érdemes a tavaszra időzítened, március és május között nagyon jó lehetőségekre lelhetsz. Szeptembertől ugyan lassulhat lendületed, de jó időszak lesz arra, hogy kicsit kikapcsolj, és több időt tölts a barátaiddal, szeretteiddel.
   
  Pénzügyek
  Sajnos elképzelhető, hogy a következő évben nem várt kiadásokra kell majd költened. Május és szeptember között nagyobb az esély erre, ezért érdemes az év elején félretenned. Lehetséges, hogy ez az év nem az anyagi sikerekről fog szólni, sőt, kevesebb lehet a bevételed, mint amire korábban számítottál. Ugyanakkor szeptembertől ismét rád talál a szerencse, végre megint több pénz folyhat be a kasszába, így kicsit fellélegeztetsz!

  Szerelem / emberi kapcsolatok
  2020 nagyon jó év lehet számodra a szerelem és a romantika terén. Ha van párod, kapcsolatotok még jobban kiteljesedhet, nagyszerű élményekben, nagy szenvedélyben lehet részetek. Ez segíteni fog a hosszú távú építkezésben, hogy erősebbé váljon kapcsolatotok!
  A szingli nyilas számára is sok jót tartogat a következő év. Már az év elején érdemes belevágnod az ismerkedésbe. Lehetséges, hogy elsőre túl gyorsan történnek a dolgok, esetleg több vonzó embert is megismerhetsz, de idővel kitisztul majd a kép, és rá fogsz jönni, kit érdemes választanod. Az év második felében, júliustól sokkal magabiztosabb leszel, és ez segíteni fog meghozni a fontos döntéseket!
   
  Egészség
  2020-ban jobbak kell ügyelned az egészségedre, mint eddig. Ha diagnosztizáltak nálad egy betegséged vagy problémát, ne bagatellizáld el, szánj időt a gyógyulásra, regenerálódásra. Itt az ideje egy átfogó kivizsgálásnak is, ha bujkál benned valami, most még megelőzheted a nagyobb bajt... Az év eleje ugyan könnyebben indul, azonban tavasztól hajlamosabb leszel a fertőzésekre, betegségekre – érdemes már előre erősíteni immunrendszered. Figyelj oda a táplálkozásra, szedjél vitaminokat és a mozgást se hanyagold el!

  Kedvező hónapok: január, július, december
  Kedvezőtlen hónapok: március, április, november
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on

Kiemelt szilveszteri szállások

Szilveszteri program és szálláskereső

Keresés