Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Bika (IV.21-V.20.)

  Sok pozitívumot tartogat számodra a következő év, éppen ezért érdemes új dolgokba belevágni és a rég vágyott álmaidat beteljesíteni! Határozott és céltudatos személyiséged mellett most a csillagok is adnak neked plusz energiát. Persze lesznek nehezebb időszakok, amikor azt érzed majd fogy az erőd, gondolj ilyenkor mindig az eddig megtett útra és az elért eredményekre – ha eddig ment, a jövőben is sikerülni fog!
   
  Munka / karrier
  Összességében nagyon jó évre számíthatsz karriered szempontjából, esélyed van a fejlődésre és a régóta vágyott célok elérésére, például fizetésemelésre vagy előléptetésre is! Mivel a szokásosnál nagyobb energiával vágysz majd bele a következő évbe, nem várt fordulatok, munkahelyi konfliktusok elé nézhetsz. Ne feledd: mindig érdemes megőrizni a jó viszonyt kollégáiddal és feletteseiddel. Ne vegyél mindent a szívedre, engedd el – a gyarkran irigyeidtől érkező – kellemetlen megjegyzéseket, maradj mindig pozitív és mosolygós!
   
  Pénzügyek
  2020 anyagilag is nagyon szerencsés időszak lehet számodra. A racionális, két lábbal a földön járó oldaladat segít, hogy ne szaladjon el veled a ló, és félre tudj tenni a valóban fontos kiadásokra, befektetésekre. Ugyanakkor időként hajlamos lehetsz túlköltekezni, főként amikor barátaiddal vagy... Ismerőseid nagyon értékelik nagylelkűségedet, de azért figyelj ilyenkor oda, nem kell mindenkit mindenre meghívni... Ha hosszú távú befektetésbe vágnál bele, inkább az év második felére időzítsd, a horoszkópod szerint ugyanis szeptembertől sokkal jobb esélyek elé nézhetsz!

  Szerelem / emberi kapcsolatok
  Gyümölcsöző lehet a következő év a szerelem terén is. Nagy esélyed van rá, hogy megtörténik az életben a régóta várt „találkozás”. Olyasvalakiről van szó, akivel nagyon gyorsan egy hullámhosszra kerülhetsz, sok szenvedélyt tartogat ez a kapcsolat, de vigyázz, ne hamarkodd el a dolgokat. A gyorsan fellobbanó láng, gyorsabban ki is hűlhet, ezért érdemes néha kicsit lassítani. Haladjatok apró lépésekben, nem kell rögtön összeköltözni vagy az esküvőt tervezni, ráér az!
  Ha párkapcsolatban élsz, a következő szeptemberben nehézségek érhetnek, akár el is bizonytalanodhatsz partneredben. Azt tanácsoljuk, próbáld meg higgadtan kezelni a helyzetet, és ne tartsd magadban a problémákat, oszd meg inkább ezeket a pároddal. Nem várt megértésre találhatsz!

  Egészség
  Érdemes a következő évben a szokásosnál jobban odafigyelni az egészségedre, hisz a sok változás az életben elterelheti figyelmedet a regenerálódásról. Figyelj oda a rendszeres alvásra, és ne hanyagold el a sportot sem! Az év végén, novemberben, decemberben nagyobb eséllyel kaphatsz el betegségeket, fertőzéseket, ezért ebben az időszakban ügyelj még jobban a megfelelő vitamin- és folyadékbevitelere.
   
  Kedvező hónapok: január, március, szeptember, október
  Kedvezőtlen hónapok: február, november, december

   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on

Notice: Undefined variable: sql_belfoldi_kereses in /var/www/clients/client1/web160/web/inc_kereso.php on line 84

Notice: Undefined variable: sql_belfoldi_kereses in /var/www/clients/client1/web160/web/inc_kereso.php on line 103

Notice: Undefined variable: sql_kulfoldi_kereses in /var/www/clients/client1/web160/web/inc_kereso.php on line 122

Notice: Undefined variable: sql_kulfoldi_kereses in /var/www/clients/client1/web160/web/inc_kereso.php on line 141
Szilveszteri program és szálláskereső
Notice: Undefined index: ingyenes in /var/www/clients/client1/web160/web/inc_kereso.php on line 270
>

Keresés