Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Halak (II.20-III.20.)

  Jó évnek nézel elébe, 2020-ban lehetőséged lesz arra, hogy elérd kitűzött céljaidat, beteljesítsd régóta vágyott álmaidat. Jó lehetőségek kínálkoznak majd, amiket érdemes lesz megragadnod. Ugyanakkor fontos, hogy ügyelj testi-lelki harmóniádra is, a túl sok munka megterhelhet – fordíts időt a kikapcsolódásra, szórakozásra is. Az év eleje rögtön nagy sikerekkel indulhat, azonban az év közepe fele, májustól tapasztalhatsz egy kis visszaesést. Fontos, hogy ne hagyjon alább lelkesedésed, továbbra is tegyél energiát munkádba vagy a tanulásba. Szeptembertől ismét folytatódik a sikerszéria, a sok befektetett munka kamatostul megtérülhet.

  Munka / karrier
  Az év elején nehéz döntést kell meghoznod a munkádban, ami hosszú távon meghatározhatja karriered menetét. Ugyanakkor nem érdemes nagyobb lépésben, munkahelyváltásban gondolkodnod egészen szeptemberig. Fontos, hogy addig maradj a helyeden, és fejlődj a munkádban. Ebben az évben érdemes lehet új dolgokat tanulnod, akár egy továbbképzést, nyelvtanfolyamot, külföldi tanfolyamot is elkezdhetsz – később sokat profitálhatsz az új ismeretekből!
   
  Pénzügyek
  2020 nem lesz könnyű év számodra anyagi téren. Meg kell tanulnod végre meghúzni kicsit a nadrágszíjat, és visszafogni a költekezésből. Főként a nyári időszakban érdemes félretenned, mivel szeptembertől megnövekedhetnek kiadásaid, jobb, ha nem kell kölcsönkérni vagy hitelt felvenni ebben az időszakban. Ha ügyesen takarékoskodsz, az év végén marad egy kis költőpénzed – megveheted azokat a dolgokat, amikre régóta vágytál, és gondolkodhatsz utazásban is!
   
  Szerelem/emberi kapcsolatok
  Ha párkapcsolatban élsz, vegyes év vár rád. Az év eleje nehezebben indulhat – lehetséges, hogy nem lesz annyi időtök egymásra, mint eddig, ami konfliktusokhoz vezethet. Próbálj meg odafigyelni párodra, és türelmesen kezelni az esetleges hisztijeit, kirohanásait.
  A szingli halak számára viszont jól alakulhat az év. Nagy esélyed van arra, hogy belebotlasz valakibe, akivel komolyabb dolog is kialakulhat köztetek. Nézz jól körül a környezetedben, lehetséges, hogy a várva várt személy közelebb van, mint gondolnád – lehet ez egy kolléga, osztálytárs vagy egy régi ismerős.
   
  Egészség
  Bár jó formában kezded az évet, fontos, hogy ne hanyagold el az egészségedet – szánj időt a sportra, táplálkozz tudatosan, ne ess vissza a régi csapdákba! Az év második felétől, főleg szeptembertől felborulhat az egyensúly a szervezetedben, nagyobb eséllyel kaphatsz el fertőzéseket, akár egy régi betegséged is kiújulhat. Fontos, hogy ebben az időszakban kerüld a stresszt és a konfliktusokat, próbálj meg többet pihenni, kikapcsolódni!
   
  Kedvező hónapok: január, március, augusztus
  Kedvezőtlen hónapok: február, május, szeptember
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on

Kiemelt szilveszteri szállások

Szilveszteri program és szálláskereső

Keresés