Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Ikrek (V.21-VI.21.)

  Izgalmas év vár rád 2020-ban! Ez sok pozitív változást takar, de sajnos nehézségekkel is szembe kell majd nézned. A szokásosnál stresszesebb, idegesebb lehetsz a következő évben, mivel a régóta elfojtott feszültség, az eddig befektetett munkával járó nyomás, most felszínre törhet. Próbáld meg megőrizni higgadtságodat, ne hagyd, hogy a sok bosszúság maga alá gyűrjön. Ha úgy érzed, most nagyobb igényed van pihenésre, kikapcsolódásra, engedd meg magadnak a „luxust” – utazz, menj el szórakozni barátaiddal, tölts több időt családoddal, szeretteiddel!
   
  Munka / karrier
  Sok türelemre és nyugalomra lesz szükséged, hogy elérd vágyott céljaidat a munkádban vagy a tanulásban. Jól alakulnak majd a dolgok, azonban az eddigi gyors fejlődés lassulást, némi megtorpanást követhet. Azt tanácsoljuk, hogy ne veszítsd el lelkesedésed, motivációd, hidd el a befektetett energia meg fogja hozni gyümölcsét, ha kicsit várat is magára... Az év második felében jól fog jönni kreativitásod, nyugodtan hallgass a megérzéseidre, ugyanis nem várt sikernek nézhetsz elébe!

  Pénzügyek
  Az Ikrek egyik pozitív tulajdonsága, hogy gyorsan tanul, sajátít el új képességeket. 2020-ban ez különösen jól jöhet neked, mivel olyan lehetőségek jöhetnek, amihez nagyon gyorsan kell majd megértened dolgokat, összegyűjteni információkat. Az év elején inkább fókuszálj a megtakarításokra, az év közepétől azonban komolyabb befektetésekbe, akár ingatlanvásárlásba is belevághatsz. Ne feledd: gondolkodj, számolj előre, nézz utána a dolgoknak, mielőtt nagy beruházásra szánod el magad!

  Szerelem / emberi kapcsolatok
  2020 csupa jót tartogat számodra a szerelem terén. Ha szingli vagy, végre készen állsz arra, hogy beengedj egy új embert az életedbe, akivel akár egy boldog, hosszú távú kapcsolat is szövődhet köztetek.
  Ha van már párod, az év eleje (január és február) különösen gyümölcsöző időszak lehet számotokra. Szintet léphettek kapcsolatotokban: szó lehet összeköltözésről, házasságról, de akár családalapításról is. Figyelj azonban oda, nem biztos, hogy partnered is ott tart fejben, ahol te, ha nagy dolgokról van szó, érdemes előbb puhatolózni, mint ajtóstul rontani a házba!
   
  Egészség
  Nehéz periódussal kezdődhet az év, ha nem figyelsz oda, akár az egyik betegségből a másikba eshetsz... Próbáld meg elkerülni, hogy legyengüljön az immunrendszered. Ügyelj a folyadékbevitelre, egyél sok gyümölcsöt és kerüld a káros szereket! Ha diétába fognál, azt ajánljuk, időzítsd a tavaszi hónapokra, és mindenképpen kombináld testmozgással. Sokat segíthetnek neked ebben barátaid is, amikor nincs kedved egyedül menni a konditerembe, hívd el magaddal egy ismerősödet – hidd el, együtt könnyebben fog menni!
   
  Kedvező hónapok: január, február, szeptember, október
  Kedvezőtlen hónapok: március, április, december
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on

Kiemelt szilveszteri szállások

Szilveszteri program és szálláskereső

Keresés