Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Kos (III. 21 – IV. 20.)

  2020 egy nagyszerű időszak lehet számodra, viszont ahhoz, hogy elérd céljaidat, minden erődre szükséged lesz... A csillagoktól szerencsére rengeteg energiát is kapsz ehhez, amit érdemes kihasználni. Szánj időt magadra: fizikai és lelki egészségedre, a céljaid és vágyaid elérésére! 2020 emellett sorsfordító év lehet számodra, ha eddig nem foglalkoztál a spiritualitással, érdemes kicsit elmélyülni ezen a területen. Nagy segítségedre lehet egy, a témában jártas szakember vagy mentor.

  Munka / karrier
  A következő évben pozitív változásokra számíthatsz munkádban, szakmai életedben. Semmiképp se dőlj hátra a jó hír hallatán, hiszen céljaid eléréséhez sok munkára, erőfeszítésre lesz szükséged. Ha munkahelyváltáson gondolkodsz, ne az év közepére időzítsd (május és szeptember között), inkább az év elején vagy végén vágj bele! A tavaszi időszakban nehézségek érhetnek a munkában, azt tanácsoljuk, hogy ne hozz hirtelen döntéseket. Ha probléma adódik, inkább aludj rá egyet, és kérd ki barátaid, ismerőseid tanácsát!

  Pénzügyek
  A kos veleszületett tulajdonsága a magabiztosság és a bátorság, ám könnyen túlzásokban eshet, különösen anyagi téren... Próbáld meg visszafogni az időnként előtörő költési vágyat, csak azt vedd meg, amire mindenképp szükséged van! Szeptember különösen nehéz időszak lehet számodra, ezért érdemes már előre félretenni az év második felére. Május és szeptember között inkább kerüld a befektetéseket, lehetőleg ne ekkora időzítsd az ingatlanvásárlást. Jó hír viszont, hogy 2020-ban nem várt bevételre tehetsz szert – ez lehet örökség vagy egy korábbi befektetésből befolyó összeg.

  Szerelem / emberi kapcsolatok
  Nagyszerű dolgokat tartogatnak számodra a csillagok az év elején! Ha szingli vagy, nagy esélyed van rá, hogy olyan valaki toppan be az életebe, akivel hosszú távú kapcsolatot alakíthatsz ki. Viszont az sem kizárt, hogy az exed próbálja felmelegíteni köztetek a dolgokat... Érdemes higgadtan kezelni a helyzetet, próbálj meg inkább az eszedre és ne rögtön a régi reflexre, visszatérő érzésekre hallgatni!
  Ha párkapcsolatban élsz, nehézségek érhetnek az ősszel. Lehetséges, hogy több dologban összekülönböztök majd szerelmeddel, gyakoribbak lehetnek a veszekedések is. Próbáld meg ezeket türelemmel kezelni, hisz a konfliktusok hosszú távon a kapcsolat épülését szolgálhatják!

  Egészség
  Februárban nagyobb esélyed van a fertőzésekre, betegségekre, azt tanácsoljuk szedjél vitaminokat ebben a hónapban és kerüld az egészségtelen túlcukrozott, olajos, zsíros ételeket. Április és szeptember között különösen oda kell figyelned magadra, mert a sok megterhelés akár az egészségedre is rámehet. Ha szokásosnál fáradtabb vagy, inkább vegyél vissza a lendületből, pihenj és koncentrálj kicsit magadra. Érdemes kihasználni a hétvégéket, de időzíthetsz egy hosszabb kiruccanást, rekreációs utazást is erre az időszakra.
   
  Kedvező hónapok: január, február, december, augusztus
  Kedvezőtlen hónapok: március, május, szeptember
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on

Kiemelt szilveszteri szállások

Szilveszteri program és szálláskereső

Keresés