Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Mérleg (IX.23-X.22.)

  Bár természetednél fogva nagyon érzelmes vagy, 2020-ban háttérbe szorulhat az emocionális oldalad, és inkább a gyakorlatias éned kerül előtérbe. Több önbizalmad lesz, ezáltal képes leszel meghozni a régóta halogatott döntéseket. Használd ki ezt az időszakot, vágj bele új dolgokba, például utazz külföldre kalandozni, feltöltődni!
   
  Munka / karrier
  Pozitív változásokat tapasztalhatsz a munkában 2020-ban. Az új dolgok nagyon gyorsan történhetnek, ami elsőre akár sokként érhet, de érdemes kitartanod, mert az új helyzet számos jövedelmező lehetőséget tartogat számodra. Az év eleje nehezebben indulhat, azonban májustól beérhet a sok energiabefektetés, és akár előléptetésre is számíthatsz! Ha új üzletet kötnél vagy a munkahelyváltáson töröd a fejed, nagy segítséget kaphatsz egy közeli ismerőstől, éppen ezért érdemes nyitva tartani a szemed, megosztani terveidet hozzátartozóiddal!
   
  Pénzügyek
  Szerencsés év elé nézel az anyagiak terén is! 2020-ban érdemes lesz új dolgokba fognod - legyen szó egy új befektetésről vagy vállalkozásról. Figyelj azonban oda, csak olyan üzletbe invesztálj, aminek alaposan utánajársz, mivel a szerencse mellett a balszerencse is melléd szegődhet majd. A nyári időszakban különösen figyelj erre oda, a kétes idegeneket, túl jónak ígérkező ajánlatokat inkább kerüld el!
   
  Szerelem / emberi kapcsolatok
  Ha párkapcsolatban élsz, 2020-ban sok szeretetet és odafigyelést kaphatsz szerelmedtől. Ám érdemes odafigyelni az egyensúlyra: ne csak fogadd, viszonozd is a sok kedvességet! A következő évben néhány dolog eltéríthet párodtól, és ez akár egy rossz lépésre is ösztökélhet... Gondold végig, mennyit jelent számodra hosszú ideje felépített kapcsolatod, mielőtt végzetes hibát követnél el!
  A szingli mérleg sok-sok izgalom elé néz a következő évben a szerelem terén. Bár az év első felében, különösen február és március között, rengeteg érzelmi ingadozásban lehet részed, szeptemberre lecsillapodnak a viharok. És ki tudja, elérkezhet az idő, hogy végre révbe érj, a csillagok mindenképp segíteni fognak ebben!
   
  Egészség
  Bár az egészséges életmód eddig is fontos volt számodra, a következő évben még többet törődsz majd testi-lelki egyensúlyod fenntartásával. Az év eleje (január, február) stresszesebb időszak lehet számodra, érdemes ezért lassítani és kikapcsolódni. Az év végén pedig hajlamosabb leszel a fertőzésekre, fontos, hogy erősítsd immunrendszered. Egy átfogóbb kivizsgálás sem árthat, ha ugyanis kialakulóban van a szervezetedben egy komolyabb betegség, most még időben elcsípheted!
   
  Kedvező hónapok: március, május, november
  Kedvezőtlen hónapok: január, február, december
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on

Notice: Undefined variable: sql_belfoldi_kereses in /var/www/clients/client1/web160/web/inc_kereso.php on line 84

Notice: Undefined variable: sql_belfoldi_kereses in /var/www/clients/client1/web160/web/inc_kereso.php on line 103

Notice: Undefined variable: sql_kulfoldi_kereses in /var/www/clients/client1/web160/web/inc_kereso.php on line 122

Notice: Undefined variable: sql_kulfoldi_kereses in /var/www/clients/client1/web160/web/inc_kereso.php on line 141
Szilveszteri program és szálláskereső
Notice: Undefined index: ingyenes in /var/www/clients/client1/web160/web/inc_kereso.php on line 270
>

Keresés