Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Nyilas (XI.22-XII.21.)

  2020 egy kellemes és megnyugvással teli év lehet számodra, az elmúlt évek viharai kicsit lecsillapodhatnak. Az év eleje még bizonytalanul, feszültebben telhet, de az év közepétől már sokkal kiegyensúlyozottabb leszel. Januárban érdemes visszafognod heves, néha túlzottan szókimondó természeted, és jobb ha nem bocsátkozol olyan ígéretekbe, amiket nem tudsz betartani. Próbáld meg megőrizni jó kapcsolatodat szeretteiddel, családtagjaiddal, a következő évben szerencsére több időd lesz rájuk!

  Munka / karrier
  2020 kevésbé a szakmai sikerekről fog szólni számodra. Inkább saját magadra, a belső épülésedre fogsz koncentrálni, és emiatt karriered egy kicsit háttérbe szorulhat. Ne aggódj: az eddig elért eredmények bőven pótolják a kisebb energiabefektetést. Az év közepe fele érezhetsz egy kis megtorpanást a munkádban, ezért jobb, ha nem most szánod rá magad nagy lépésekre! Kollégáiddal is nehézségekbe ütközhetsz, de ha megőrzöd türelmedet, megmarad a jó viszony köztetek, sőt a konfliktusokból hosszú távon építkezni is tudok majd. Az év végén viszont végre visszatérhet régi lendületed, és újra nagy eredményeket érhetsz el.
   
  Pénzügyek
  Szerencsés év vár rád az anyagiak terén. Ha van megtakarításod, 2020-ban érdemes lehet befektetni a pénzed. Az év elején inkább takarékoskodj, azonban májustól már belefoghatsz egy nagyobb beruházásba is. Fontos, hogy ne kapkodd el a dolgot, inkább járj utána a befektetésnek, tervezd meg jól a kiadásaidat. Emellett vigyázz a hitelekkel, csak olyat vegyél fel, amit biztosan vissza it tudsz majd fizetni!

  Szerelem / emberi kapcsolatok
  Gyümölcsöző évnek nézel elébe a romantika terén. Ha párkapcsolatban élsz, lesz időd szerelmedre, érdemes a következő évre időzíteni az utazásokat, különleges alkalmakat. 
  2020 egy jó év lehet a szingli Nyilas számára. Véget érhet egy hosszabb magányos időszak, és végre megtalálhatod azt az embert, akit régóta keresel. Az augusztus különösen jó hónap lehet az ismerkedés szempontjából, próbálj meg minél többet kikapcsolni, és járj nyitott szemmel az utcán!
   
  Egészség
  A következő időszak nehezebb lehet az egészség terén, ezért jobban kell figyelned magadra. Ha eddig halogattál egy átfogó kivizsgálást, érdemes végre megnézetned magad – most még meg tudod előzni, hogy kialakuljon egy komolyabb betegség szervezetedben. Érdemes a megszokottnál jobban figyelni családod egészségére is. Ha környezetedben megbetegedne valaki, nagy szüksége lehet támogatásodra, megértésedre. Az év második felében energikusabbnak érezheted magad, érdemes kihasználni ezt az időszakot – kirándulj, sportolj többet!

  Kedvező hónapok: március, augusztus, szeptember
  Kedvezőtlen hónapok: február, június, december
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on

Notice: Undefined variable: sql_belfoldi_kereses in /var/www/clients/client1/web160/web/inc_kereso.php on line 84

Notice: Undefined variable: sql_belfoldi_kereses in /var/www/clients/client1/web160/web/inc_kereso.php on line 103

Notice: Undefined variable: sql_kulfoldi_kereses in /var/www/clients/client1/web160/web/inc_kereso.php on line 122

Notice: Undefined variable: sql_kulfoldi_kereses in /var/www/clients/client1/web160/web/inc_kereso.php on line 141
Szilveszteri program és szálláskereső
Notice: Undefined index: ingyenes in /var/www/clients/client1/web160/web/inc_kereso.php on line 270
>

Keresés