Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Oroszlán (VII. 23 – VIII. 22.)

  2020 sorsfordító lehet számodra: sok-sok új dolog történhet az életedben. Szerencsére az égitestek a segítségedre lesznek, hogy meg tudj birkózni a változásokkal járó nehézségekkel, bizonytalanságokkal, és hogy erős tudj maradni a nehéz helyzetekben is. Összességében nagyszerű évnek nézhetsz elébe, olyan időszak következik, amikor végre megvalósulhatnak álmaid, célt érhetnek törekvéseid!

  Munka / karrier
  Sok jót tartogat neked a következő év a karrier területén – van esélyed a fejlődésre és az előrelépésre is. Január különösen gyümölcsöző időszak lehet számodra, ezért érdemes még jobban rákapcsolni és kihasználni a lehetőségeket. A lendület tavasszal sem fog alább hagyni, azonban nem tanácsolt március és szeptember között új munkahelyet keresned, maradj inkább a helyeden, hidd el, díjazni fogják lojalitásod. Ugyanakkor augusztus és december között több kecsegtető ajánlatot is kaphatsz, ha nem látsz több fejlődési lehetőséget a jelenlegi munkahelyeden, érdemes lehet váltani!
   
  Pénzügyek
  2020-ban melléd szegődik a szerencse, növekedhet jövedelmed, végre lesz pénzed régóta vágyott kiadásokra. Vigyázz azért, nehogy elszaladjon veled a ló, csak arra adj ki pénzt, amire tényleg szükséged van. Ellenkező esetben tartozásokat fogsz felhalmozni, és az is előfordultat, hogy hitelt kell felvenned. Vedd el elejét ennek, és tervezd meg a kiadásaidat már év elején!

  Szerelem / emberi kapcsolatok
  Az év elején kihívások elé nézel a szerelem és a párkapcsolat terén. Az év közepefele lehetséges, hogy egy rég látott ismerős, esetleg egy ex próbál visszatérni életedbe... Próbálj meg ellenállni a kísértésnek, ne ess megint ugyanabba a hibába! Ha egyedülálló vagy, szeptembertől sokkal nagyobb esélyed van rá, hogy olyasvalakivel találkozz, akivel komolyabb kapcsolat is kialakuljon köztetek. Ha párkapcsolatban élsz, szeptembertől elmélyítheted kapcsolatod szerelmeddel, akár a rég látott szenvedély is visszatérhet, élvezzétek ki ezt az időszakot!
   
  Egészség
  Az év első felében, különösen márciusban nagyobb fogékonyságod lesz a spiritualitásra, ami az egészségedre is jó hatással lehet. Kipróbálhatsz új sportokat, vagy elmélyítheted tudásodat az eddig gyakoroltakban. A jóga most különösen jó hatással lehet szervezetedre. Vigyázz, szeptembertől több stressz érhet a munkahelyeden, ami az egészségedre is kihathat. Azt tanácsoljuk, ebben az időszakban fokozottan ügyelj a táplálkozásra és a megfelelő pihenésre, rekreációra!

  Kedvező hónapok: január, március, szeptember
  Kedvezőtlen hónapok: február, augusztus, december
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on

Kiemelt szilveszteri szállások

Szilveszteri program és szálláskereső

Keresés